"minorupdate2" adlı dosya virüs mü?

huseyin

80+
Reaksiyon skoru
27
1625960538919.png

En üsste nşnşorupdate2 diye bişey indiriyor dosya konumunu açıyorum bunlar çıkıyor karşıma

1625960586921.png

Virüs mü bu ne lütfen yardım eder misiniz

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Windows Update üzerinden bir güncelleme iniyor mu kontrol eder misiniz? Bir de virüs taraması yapmanızı öneririm

Kaspersky ile virüs taraması yapar mısınız?

Ayrıca bildiğim kadarıyla Windows ile alakalı.

Temp klasöründe geçici dosyalar depolanıyor diye duymuştum. Yani zararsızdır büyük ihtimal ama başka bir virüs de burada bu dosyayı oluşturmuş olabilir. VirusTotal'de bu dosyayı taratın.

Temp klasöründe geçici dosyalar depolanıyor diye duymuştum. Yani zararsızdır büyük ihtimal ama başka bir virüs de burada bu dosyayı oluşturmuş olabilir. VirusTotal'de bu dosyayı taratın.
Evet, yanlışınız yok. Temp, %Temp%, Prefetch klasörlerinde çerez/gereksiz dosyalar bulunur.

Evet, yanlışınız yok. Temp, %Temp%, Prefetch klasörlerinde çerez/gereksiz dosyalar bulunur.
Prefetchin iyi yanları da var. Sık kullanılan programları falan daha hızlı açmamıza yarıyor. Ama ne kadar daha hızlı bilmiyorum.

7mb indirme yapıyor sürekli oyunda deli gibi ping fırlıyo ikide bir zamansız açılıyo bide Güncellemeler kapalı

Kaspersky ile virüs taraması yapar mısınız?

Ayrıca bildiğim kadarıyla Windows ile alakalı.
Reis Kaspersky indirdim taradım virüslü buldu sildi sonra cpu yediği için 2 3 saat sonra kaldırdım Kaspersky 'yi gene geldi indirmeye devam ediyor bu lanet şey kanser olcam ya

Geri