Evet, yanlışınız yok. Temp, %Temp%, Prefetch klasörlerinde çerez/gereksiz dosyalar bulunur.Temp klasöründe geçici dosyalar depolanıyor diye duymuştum. Yani zararsızdır büyük ihtimal ama başka bir virüs de burada bu dosyayı oluşturmuş olabilir. VirusTotal'de bu dosyayı taratın.
Prefetchin iyi yanları da var. Sık kullanılan programları falan daha hızlı açmamıza yarıyor. Ama ne kadar daha hızlı bilmiyorum.Evet, yanlışınız yok. Temp, %Temp%, Prefetch klasörlerinde çerez/gereksiz dosyalar bulunur.
Yine de, bir kaç program kurunca temizlemenizi öneririm.Prefetchin iyi yanları da var. Sık kullanılan programları falan daha hızlı açmamıza yarıyor. Ama ne kadar daha hızlı bilmiyorum.
Zaten hep siliyorum. 240 GB SSD olunca birkaç MB'ın bile ayarını yapıyorum.Yine de, bir kaç program kurunca temizlemenizi öneririm.
Reis Kaspersky indirdim taradım virüslü buldu sildi sonra cpu yediği için 2 3 saat sonra kaldırdım Kaspersky 'yi gene geldi indirmeye devam ediyor bu lanet şey kanser olcam yaKaspersky ile virüs taraması yapar mısınız?
Ayrıca bildiğim kadarıyla Windows ile alakalı.