Merhaba dostlar dün gece yapmış olduğum led bios adlı güncellemeden sonra anakart a bağlı olan arbg fan ışıkları çalışmamaya başladı bundan dolayı bios u resetlemek adına bios pili çıkartıp geri taktım bir şey değişmediğini gördükten sonra jbat1 pimlerini kısa devre yaparak sıfırlamayı denedim ve bios a erişimim tamamen kesildi şuan bilgisayar ya Windows u açıyor sadece ki o da normalde 20sn en fazla süren açılması süresi 1 dakikata kadar yükseldi anakart ekranını hiç göstermiyor normalde göstereceği anda klavyenin ışıkları gidip geri geliyor büyük ihtimal enerji gidip geliyor o sırada flaşı bios yapmayı denedim ancak bir türlü olmuyor videolarda butona basınca ışık yanıp sönecek diyor 10 dk en fazla sürer diyorlar benim sistemde 1 dk geçmeden yanıp sönen ışık hep yanmaya başlayıp öyle kalıyor
Yukarıda yazmış olduğum denemeler vs hepsi bilgili kanallardan yada direkt msi un tavaşte ettiği çözümlerle yapıldı eksik yapmadığımdan eminim
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
r7 7800x3d
Rtx4080
32gb 6000mhz cl36
X670e tomahawk
Yukarıda yazmış olduğum denemeler vs hepsi bilgili kanallardan yada direkt msi un tavaşte ettiği çözümlerle yapıldı eksik yapmadığımdan eminim
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
r7 7800x3d
Rtx4080
32gb 6000mhz cl36
X670e tomahawk