asrın_tok
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 190
- İsim
- Ebubekir usta
dışarı çıkmadan önce misafir geldi 7 yaşındaki çocuk abi maykıyaf oynayabilirmiyim dedi daha oyunun adını bile söyleyemiyor diye açtım 1 saat dışarda durdum geldim sonra eve gittiğimde annem yoktu aradım bende pazara gittim onlardan sonra dedi ben bilgisayara oturdum çalıştırdım bam diye ses geldi sonra kasaya baktım içinde boş torpil kutusu vardı çocuğu buldum dışarda maç oynarken evde kimse yoktu aldım dedim neden yaptın ağlayıp bana vurmaya çalıştı sonra tuttum kızmayacağım dedim bana aynen şunları dedi ''kiripir patlayıp tahta kazmamı kırdırdı'' sonra cebindeki torpili annemler balkondayken atmış bende dediğim gibi sakin kalıp bir şey yapmadım beni evine götür dedim bilgisayarı aldım annemi çağırdım kadın durumumuz yok dedi dedim banane çocuğunuz 80k lık sisteme torpil atarken çokmu zengindiniz yoksa çocukmu sağlık sorunları nedeniyle attı ? çocuğunuzun boğazından kısıp vericeksiniz dedim sonra kadın yok imkansız dedi siz çalışın borç alın dedim yok dediler bende evinizden 80k değerine birşeyler verin dedim yok dediler bende verin 2 kolunu 1 ayağını kırayım dedim yok diyorlar ben o pc için 5 ay çalıştım ne yapmalıyım???
cevap yokmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
cevap yokmu?