Sir Cem T-oker
80+ Gold
çamaşır suyunu nereden bulmuş velet *
Yavru alıp büyüttüğüm balıklardı aldığımda 1 cm boyundalardı öldüklerinde 7,8 cm falan olmuşlardı en kaliteli yemlerden verirdim her an ilgilenirdimYazık o balıklar senin evladın gibidir az bile yapmışsın çamaşır suyu ile balık öldürmek nekadar canice
Evde ben yokum annemler de oturma odasında klima açık diye kapılar da kapalı gitmiş banyodan almışçamaşır suyunu nereden bulmuş velet *
odunla dövmek lazım.Evde ben yokum annemler de oturma odasında klima açık diye kapılar da kapalı gitmiş banyodan almış
Ama bidaha eve adım atarsa sakat ederim onuodunla dövmek lazım.
Eline sağlık da keşke daha pis dovseydin. Valla benim bile içimde kaldıKomşumuz misafirliğe gelmişti ben dışarıdayken 12 yaşındaki çocukları akvaryumumun içine çamaşır suyu dökmüş 60 küsür sarı prenses 5 tane yunus çiklet 4 tane cüce vatoz balığım ölmüş eve geldim balıklerın hepsi dibe çökmüş şok oldum çocuğa ne oldu dedim çamaşır suyu döktüm dedi bir de sırıtarak gülüyor ben de sinirden tekmeyle vurup yere serdim çocuğu yarım saat falan ağladı geri içimden vurmasaydım keşke falan dedim ama bir yandan da içim soğudu vurarak iyi mi ettim kötü mü ettim siz olsanız ne yapardınız
Güzel komaya sokuludurdubir de marifet gibi iyi yapmışsın yazmışlar hahahaah
aynen kanka dengin olmayan üstelik çocuk birine tekme at yere yatır helal sana!! büyük iş!! ben olsam komaya sokardım az yapmışsın!!