Neler Yeni

Misafir çocuğunu dövmek

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Komşumuz misafirliğe gelmişti ben dışarıdayken 12 yaşındaki çocukları akvaryumumun içine çamaşır suyu dökmüş 60 küsür sarı prenses 5 tane yunus çiklet 4 tane cüce vatoz balığım ölmüş eve geldim balıklerın hepsi dibe çökmüş şok oldum çocuğa ne oldu dedim çamaşır suyu döktüm dedi bir de sırıtarak gülüyor ben de sinirden tekmeyle vurup yere serdim çocuğu yarım saat falan ağladı geri içimden vurmasaydım keşke falan dedim ama bir yandan da içim soğudu vurarak iyi mi ettim kötü mü ettim siz olsanız ne yapardınız
Yaptığınız çok saçma bir şey, böyle bi saçmalık olur mu ? Tekme atmak ne ? Tekme hafif kalır yere düşer sadece. Direkt suratına tokatı koycaktın elinin izi çıkacaktı, daha akılda kalıcı olur du hata yapmışsın.

Techno08

80+ Gold
Az bile yapmışsın. 12 yaş az değil bu arada kafası çalışıyodur çamaşır suyunu niye dökmüş. Eline ayağına sağlık bir tane daha varsaydın keşke. Belli ki annesi babası yetiştirememiş

Değil tabi orta okul desen o yaştaki çocukların en azından iyiyi kötüyü ayırt etmesi lazım

mfimmel

80+ Silver
Komşumuz misafirliğe gelmişti ben dışarıdayken 12 yaşındaki çocukları akvaryumumun içine çamaşır suyu dökmüş 60 küsür sarı prenses 5 tane yunus çiklet 4 tane cüce vatoz balığım ölmüş eve geldim balıklerın hepsi dibe çökmüş şok oldum çocuğa ne oldu dedim çamaşır suyu döktüm dedi bir de sırıtarak gülüyor ben de sinirden tekmeyle vurup yere serdim çocuğu yarım saat falan ağladı geri içimden vurmasaydım keşke falan dedim ama bir yandan da içim soğudu vurarak iyi mi ettim kötü mü ettim siz olsanız ne yapardınız
Bilmeyerek yanlış yapmakta suç bireyin değildir.

Çocuk aklı erse öyle bir şey yapmazdı. Suç çocuğun değil onun ebeveynlerinin.

Techno08

80+ Gold
Aynen öyle ben ondan daha küçükken yerdeki karıncalara basmazdım

Yine de tekme biraz ağır kaçmış. O anki sinirle tokat olabilir belki ama karına tekme çocuğa büyük zarar verebilir ve konu sahibinin haklıyken haksız duruma düşmesine neden olabilirdi. Bende küçükken cam kırmıştım tokat yedim önce dedem sonra babamdan ama tekme ne bileyim bir travma olurdu

Megan

80+ Silver
Yine de tekme biraz ağır kaçmış. O anki sinirle tokat olabilir belki ama karına tekme çocuğa büyük zarar verebilir ve konu sahibinin haklıyken haksız duruma düşmesine neden olabilirdi. Bende küçükken cam kırmıştım tokat yedim önce dedem sonra babamdan ama tekme ne bileyim bir travma olurdu
Yani ağır olmuş ama çocuk da yanlışlıkla yapmamış sonuçta bile bile yapmış. Umarım çocuğa ders olmuştur da yapmaz bir daha

Techno08

80+ Gold
Yani ağır olmuş ama çocuk da yanlışlıkla yapmamış sonuçta bile bile yapmış. Umarım çocuğa ders olmuştur da yapmaz bir daha

Ders olmuştur elbette ama ailesine de bağlı bu durum. Eğer ailesi de sadece dayak atmışsa o iş olmaz çocuk anlamaz. Çocuğu karşılarına alıp güzelce bunun çok yanlış olduğunu ve sonuçlarının ne olabileceğini anlatmaları gerekiyor aksi halde çocuk ileride potansiyel minik katil durumuna gelebilir.

TİTAN.

80+ Platinum
İyi yapmışsın

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
çocuk haksız tokat atman daha mantıklı olurdu karnına tekmeden kötü şeyler olabilir ve 3,5k vermişler ama çocuk ne kadarlık zarar yaptı?

En İyi Cevap
1
Top Bottom