Neler Yeni

Misafir çocuğunu dövmek

Qbört

80+ Bronze
Olan olmuş çocuğun karnına tekme atmak nedir daha 12 yaşında bir sıkıntı çıktığında ailesine ne hesap vereceksin?
Yorumlara bakıyorum da bir kişi bile uyarıda bulunmamış yazık...

En İyi Cevap
1
bir de marifet gibi iyi yapmışsın yazmışlar hahahaah
aynen kanka dengin olmayan üstelik çocuk birine tekme at yere yatır helal sana!! büyük iş!! ben olsam komaya sokardım az yapmışsın!!
Çocuğun gibi baktığın hayvanları bilerek kasıtlı bir şekilde öldürüyor ve ben hiç bir şey yapmıyacam öyle mi

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Olan olmuş çocuğun karnına tekme atmak nedir daha 12 yaşında bir sıkıntı çıktığında ailesine ne hesap vereceksin?
Yani her türlü riske karşın böyle karına tekme falan hiç doğru değil ne olacağı belli değil dediğin gibi ama o an onu düşünmek biraz zor oluyor. O kadar besledigin ettiğin balıklar bı çocuğun çamaşır suyu dokmesiyle ölüyor. Tekme tokat girmem ama sağlam bı tokat atarım bir daha yapmaması gerektiğini öğrenmesi icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,216
İsim
Burak Karadağ
İyi olmuş eğitmeyip eğitmeyip salıyorlar anaları babaları. Ben olsam kafasını duvara vururum
İşte sorunda orada anne ve babaların çocukları temelden, önce insan olmayı ardından iyi bir birey olmayı öğretmemeleri ve senin de belirttiğin gibi başıboş salmaları sonucu böyle şımarık evlatlar ortaya çıkıyor. Ne diyebiliriz ki, açıkçası ben de bâya öfkelenirdim. Gerçekten sabır bıraktırmayacak bir davranış bu.

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Taner Yüksel
çocuğun gibi bakmak ne knk hayvan o, yemini vereceksin ne kadar güzel olduğunu izleyeceksin ölürlerse verdiğin emeklere üzülürsün o kadar hayvanı insan yerine koyman mantıksız geliyor.
yemini verdiğin hasta olunca baktığın yeri geldiğinde güzelliğine hayran kaldığın canlı bir noktada hayvan değil çocuğun oluyor

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
12 yaşında biri bilinci yerinde bir insandır az bile olmuş.

Top Bottom