Çocuğun gibi baktığın hayvanları bilerek kasıtlı bir şekilde öldürüyor ve ben hiç bir şey yapmıyacam öyle mibir de marifet gibi iyi yapmışsın yazmışlar hahahaah
aynen kanka dengin olmayan üstelik çocuk birine tekme at yere yatır helal sana!! büyük iş!! ben olsam komaya sokardım az yapmışsın!!
Yani her türlü riske karşın böyle karına tekme falan hiç doğru değil ne olacağı belli değil dediğin gibi ama o an onu düşünmek biraz zor oluyor. O kadar besledigin ettiğin balıklar bı çocuğun çamaşır suyu dokmesiyle ölüyor. Tekme tokat girmem ama sağlam bı tokat atarım bir daha yapmaması gerektiğini öğrenmesi icinOlan olmuş çocuğun karnına tekme atmak nedir daha 12 yaşında bir sıkıntı çıktığında ailesine ne hesap vereceksin?
Yorumlara bakıyorum da bir kişi bile uyarıda bulunmamış yazık...
İşte sorunda orada anne ve babaların çocukları temelden, önce insan olmayı ardından iyi bir birey olmayı öğretmemeleri ve senin de belirttiğin gibi başıboş salmaları sonucu böyle şımarık evlatlar ortaya çıkıyor. Ne diyebiliriz ki, açıkçası ben de bâya öfkelenirdim. Gerçekten sabır bıraktırmayacak bir davranış bu.İyi olmuş eğitmeyip eğitmeyip salıyorlar anaları babaları. Ben olsam kafasını duvara vururum
çocuğun gibi bakmak ne knk hayvan o, yemini vereceksin ne kadar güzel olduğunu izleyeceksin ölürlerse verdiğin emeklere üzülürsün o kadar hayvanı insan yerine koyman mantıksız geliyor.Çocuğun gibi baktığın hayvanları bilerek kasıtlı bir şekilde öldürüyor ve ben hiç bir şey yapmıyacam öyle mi
yemini verdiğin hasta olunca baktığın yeri geldiğinde güzelliğine hayran kaldığın canlı bir noktada hayvan değil çocuğun oluyorçocuğun gibi bakmak ne knk hayvan o, yemini vereceksin ne kadar güzel olduğunu izleyeceksin ölürlerse verdiğin emeklere üzülürsün o kadar hayvanı insan yerine koyman mantıksız geliyor.
çocuğunuz yok diye anlamıyorsunuz, çocuğunuz gibi olamaz.yemini verdiğin hasta olunca baktığın yeri geldiğinde güzelliğine hayran kaldığın canlı bir noktada hayvan değil çocuğun oluyor
12 yaşında biri bilinci yerinde bir insandır az bile olmuş.Olan olmuş çocuğun karnına tekme atmak nedir daha 12 yaşında bir sıkıntı çıktığında ailesine ne hesap vereceksin?
Yorumlara bakıyorum da bir kişi bile uyarıda bulunmamış yazık...
Doğru elbette çocuk gibi olmaz ama o velet de hangi akılla çamaşır suyu dökuyor ki? Bir de pişman da değil gülüyormuş yani. Dayağı hak etti bence.çocuğunuz yok diye anlamıyorsunuz, çocuğunuz gibi olamaz.
7 yaşından beri beslersen gör bak nasıl çocuğun gibi geliyorçocuğun gibi bakmak ne knk hayvan o, yemini vereceksin ne kadar güzel olduğunu izleyeceksin ölürlerse verdiğin emeklere üzülürsün o kadar hayvanı insan yerine koyman mantıksız geliyor.
istersen doğduğundan beri besle kardeşin olarak gör.7 yaşından beri beslersen gör bak nasıl çocuğun gibi geliyor
Az bile olmuş derken ne yapardın mesela anlatır mısın? Çocuğa akıl verecek isen tokat atarsın geçersin bu durumda iç kanamaya sebebiyet verirsin. Olumlu düşünemiyorsunuz.12 yaşında biri bilinci yerinde bir insandır az bile olmuş.