Misafir çocuğunu dövmek

Olan olmuş çocuğun karnına tekme atmak nedir daha 12 yaşında bir sıkıntı çıktığında ailesine ne hesap vereceksin?
Yorumlara bakıyorum da bir kişi bile uyarıda bulunmamış yazık...

bir de marifet gibi iyi yapmışsın yazmışlar hahahaah
aynen kanka dengin olmayan üstelik çocuk birine tekme at yere yatır helal sana!! büyük iş!! ben olsam komaya sokardım az yapmışsın!!
Çocuğun gibi baktığın hayvanları bilerek kasıtlı bir şekilde öldürüyor ve ben hiç bir şey yapmıyacam öyle mi

Olan olmuş çocuğun karnına tekme atmak nedir daha 12 yaşında bir sıkıntı çıktığında ailesine ne hesap vereceksin?
Yani her türlü riske karşın böyle karına tekme falan hiç doğru değil ne olacağı belli değil dediğin gibi ama o an onu düşünmek biraz zor oluyor. O kadar besledigin ettiğin balıklar bı çocuğun çamaşır suyu dokmesiyle ölüyor. Tekme tokat girmem ama sağlam bı tokat atarım bir daha yapmaması gerektiğini öğrenmesi icin

ben olsam ışığı kapar kapıyı da kaparım sonra çocuğu yatağa yatırır dövmeye başlarım bağırmaması için pikeyle de sarardım daha çok döverdim sonra çocuğu kaldırır duvara vururdum yaptığın çok az olmuş

İyi olmuş eğitmeyip eğitmeyip salıyorlar anaları babaları. Ben olsam kafasını duvara vururum
İşte sorunda orada anne ve babaların çocukları temelden, önce insan olmayı ardından iyi bir birey olmayı öğretmemeleri ve senin de belirttiğin gibi başıboş salmaları sonucu böyle şımarık evlatlar ortaya çıkıyor. Ne diyebiliriz ki, açıkçası ben de bâya öfkelenirdim. Gerçekten sabır bıraktırmayacak bir davranış bu.

Çocuğun gibi baktığın hayvanları bilerek kasıtlı bir şekilde öldürüyor ve ben hiç bir şey yapmıyacam öyle mi
çocuğun gibi bakmak ne knk hayvan o, yemini vereceksin ne kadar güzel olduğunu izleyeceksin ölürlerse verdiğin emeklere üzülürsün o kadar hayvanı insan yerine koyman mantıksız geliyor.

çocuğun gibi bakmak ne knk hayvan o, yemini vereceksin ne kadar güzel olduğunu izleyeceksin ölürlerse verdiğin emeklere üzülürsün o kadar hayvanı insan yerine koyman mantıksız geliyor.
yemini verdiğin hasta olunca baktığın yeri geldiğinde güzelliğine hayran kaldığın canlı bir noktada hayvan değil çocuğun oluyor

12 yaşında biri bilinci yerinde bir insandır az bile olmuş.

12 yaşında biri bilinci yerinde bir insandır az bile olmuş.
Az bile olmuş derken ne yapardın mesela anlatır mısın? Çocuğa akıl verecek isen tokat atarsın geçersin bu durumda iç kanamaya sebebiyet verirsin. Olumlu düşünemiyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,416
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri