I ibocuks 80+ Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 226 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim ibo k 22 Şubat 2021 #1 İlla wireless mi kullanmak zorundayım ben kablolu oynamak istiyorum, eğre kablolu oynanabiliyorsa; -pil takmak zorundamıyım veya pil bitermi
İlla wireless mi kullanmak zorundayım ben kablolu oynamak istiyorum, eğre kablolu oynanabiliyorsa; -pil takmak zorundamıyım veya pil bitermi
F FuNN07 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 716 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 423 İsim FuNN07 22 Şubat 2021 #2 ibocuks yazmış: İlla wireless mi kullanmak zorundayım ben kablolu oynamak istiyorum, eğre kablolu oynanabiliyorsa; -pil takmak zorundamıyım veya pil bitermi Devamı için tıklayın... Ben de araştırdım bağlamak için bir aparat gerekiyor diye biliyorum o aparat da aşağı yukarı yeni bir kol ile aynı fiyatta.
ibocuks yazmış: İlla wireless mi kullanmak zorundayım ben kablolu oynamak istiyorum, eğre kablolu oynanabiliyorsa; -pil takmak zorundamıyım veya pil bitermi Devamı için tıklayın... Ben de araştırdım bağlamak için bir aparat gerekiyor diye biliyorum o aparat da aşağı yukarı yeni bir kol ile aynı fiyatta.
karabasan2101 80+ Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 246 Dahası Reaksiyon skoru 73 İsim bilgisayar tarım 22 Şubat 2021 #3 zaten kablolu oynanır ayrıca sen takınca gücü bilgisayardan alıyo