Bende note 9 pro var. Geçtim zaten hiçbir fark yok, donma kasma da olmadı.merhaba x3 nfc modelinde halihazırda mıuı13 var. Yeni gelen güncellemeyle mıuı14'e geçilir mi? geçmeye değer mi? donma v.s performans kaybı olur mu
Geçmemerhaba x3 nfc modelinde halihazırda mıuı13 var. Yeni gelen güncellemeyle mıuı14'e geçilir mi? geçmeye değer mi? donma v.s performans kaybı olur mu
neden hocamGeçme
Kanka 14 yeni nesil işlemciler için yapıldı bundan dolayı da eski işlemcilere sıkıntı çıkartıyorneden hocam
Güncel sürüm yeni animasyonlar daha fazla cpu gpu kullanımı. Her cihaz için geçerli bu şarj gitme durumu.Kanka 14 yeni nesil işlemciler için yapıldı bundan dolayı da eski işlemcilere sıkıntı çıkartıyor
Hızlı şarz gitmesi gibi durumlardan dolayı tavsiye etmiyorum eğer kullandığın sürüm stabilse kullanmaya devam et xiomi yazılım işini halledemiyor
Xiomide bu etkiler çok fazla görülüyorGüncel sürüm yeni animasyonlar daha fazla cpu gpu kullanımı. Her cihaz için geçerli bu şarj gitme durumu.
Orta üst segmentte sorun görmedim, giriş seviyede yaşanıyor.Xiomide bu etkiler çok fazla görülüyor
X3 pro var ve sorun yaşadım servise gönderip sürüm düşürttürdümOrta üst segmentte sorun görmedim, giriş seviyede yaşanıyor.