ScofieldMic7
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Kara harp veya deniz harp düşünüyorum
3.25 miyop var engel mi
3.25 miyop var engel mi
Engel hocam.Kara harp veya deniz harp düşünüyorum
3.25 miyop var engel mi
İkisi içinde miEngel hocam.
Her iki gözün de 1 derece ve altında olması gerekli. Yani göz dereceniz 1.25 ise elenirsiniz.İkisi içinde mi
Cizipde kalan varmışÇizdirmen lazım bir akrabam öyle yaptı
Şans işi. Çizip geçen daha çok.Cizipde kalan varmış
Cixdirmeden geçme ihtimalim sıfır değilmiŞans işi. Çizip geçen daha çok.
Astsubay okulu ve normal okul var farkları neŞans işi. Çizip geçen daha çok.
Çizdirmeni tavsiye ederim.Cixdirmeden geçme ihtimalim sıfır değilmi
Şuan 10.sınıfım derece zamanla düşer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Astsubay okulu ve normal okul var farkları ne
Çizdirmeni tavsiye ederim.
Çizdirmeden geçme ihtimalin sıfır. Astsubay okulu ve Harp Okulu arasında sağlık mülakatında hiç bir fark yok. istenilenler yine aynı.Cixdirmeden geçme ihtimalim sıfır değilmi
Şuan 10.sınıfım derece zamanla düşer mi
Astsubay okulu ve normal okul var farkları ne
Ameliyat olduktan sonra 4-5 ay içinde ameliyat izi tamamen geçmiş oluyor. İyileşme süren maksimum 10 gün zaten. 1 haftadan sonra tamamen net görmeye başlıyorsun.Şuan yaşım tutmuyor iyileşme süreci felan var nasıl olacak
Mezun olduktan sonra rütbe farkı mı oluyor onu sormak istemiştimÇizdirmeden geçme ihtimalin sıfır. Astsubay okulu ve Harp Okulu arasında sağlık mülakatında hiç bir fark yok. istenilenler yine aynı.
Ameliyat olduktan sonra 4-5 ay içinde ameliyat izi tamamen geçmiş oluyor. İyileşme süren maksimum 10 gün zaten. 1 haftadan sonra tamamen net görmeye başlıyorsun.
Evet. Subaylar 5 yıl okuyup harp okullarından mezun olduklarında teğmen, astsubaylar ise astsubay çavuş olarak mezun olurlar. Astsubaylık 2 yıllıktır.Mezun olduktan sonra rütbe farkı mı oluyor onu sormak istemiştim