MİZAR MZ60 DRİVER İNDİREMİYORUM

Eyüphan.10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Arkadaşlar mizar mz60 klavyem var driver sitesinden indirmiştim daha önce şuan bilgisayara format attım indireyim dedim indiremiyorum esc si " yazıyor macro ile onu değiştirmem gerek nasıl indiricem yardımcı olurmusunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@WörWind @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabilirmisiniz hocam

Ekler

• resim_2024-01-19_190451882.png
    resim_2024-01-19_190451882.png
    85.5 KB · Hit: 107
İstersen ben Mizarlab'ı upload edeyim sen indir aktif olarak kullanıyorum programı

Arkadaşlar mizar mz60 klavyem var driver sitesinden indirmiştim daha önce şuan bilgisayara format attım indireyim dedim indiremiyorum esc si " yazıyor macro ile onu değiştirmem gerek nasıl indiricem yardımcı olurmusunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@WörWind @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabilirmisiniz hocam
Hocam sitesinde bende indiremiyorum anlamadim. Daha onceden indirmis bir arkadas atabilirse guzel olur.

hocam esc olayını nasıl yapıcam acaba bi anlatır mısınız size zahmet
Knk suan evde degilim ama aklımda kaldigi kadarıyla anlatayım ana ekrandan makro sekmesine gelicen new macrodan isim ver esc yaz sonra sağ taraftaki boşluğa sağ tiklayıp new dicen key stroke dicen ve baska bi klavyeden esc tuşuna basıcan kaydetsin diye sonra o macroyu kaydetcen ana ekrana gelip klavye gorüntüsünden sol ust köşedeki tusa tiklayıp açılan sekmwden macrolardan az once oluşturduğumuz esc macrosuna tiklayıp save yapıcaksın her pc yi yeniden açtığında sadece save tuşuna basman yeterli olucaktır