20 eylülNe zaman sipariş verdin knks
20 eylülNe zaman sipariş verdin knks
Hocam bu esc tuşunu nasıl hallederim?OOlmazda hocam belki keycaplari degisip uygulamaya ile z ye basınca y yaz y ye basınca z bas gibi olabilir
Programından halledebilirsin.Hocam bu esc tuşunu nasıl hallederim?
Sizde de bu klavyeden var herhalde. Benimkinde nerdeyse her tuşta yay sesi var. Sizde var mı böyle bir sorun.Programından halledebilirsin.
Blue switch kulllanıyorum pek hissetmedim, blue switch olduğundan büyük ihtimalle. Şu an kullandığımda yok gibi. Yay sesi her klavyede var neredeyse hocam, çok üst düzey klavyelerde yok.Sizde de bu klavyeden var herhalde. Benimkinde nerdeyse her tuşta yay sesi var. Sizde var mı böyle bir sorun.
Sizce iade ile uğraşmalı mıyım?Blue switch kulllanıyorum pek hissetmedim, blue switch olduğundan büyük ihtimalle. Şu an kullandığımda yok gibi. Yay sesi her klavyede var neredeyse hocam, çok üst düzey klavyelerde yok.
Hayır. Bu fiyata daha iyi klavye bulamazsın bu fiyat bandındaki bütün klavyelerde yay sesi var.Sizce iade ile uğraşmalı mıyım?
Knk programına gir macro kısmından esc tuşunu ayarla sonra kaydet tuşuna bas bu kadaresc tusunu halledemedim acaba nasıl yapıcam![]()
dur deniyoımKnk programına gir macro kısmından esc tuşunu ayarla sonra kaydet tuşuna bas bu kadar
Dene knks macroyu attıktan sonra save yapınca olmuyosa ana ekrandaki klavye görünümünden esc nin direkt üstüne tıkla ordan macro sayfasına geçip esc macrosu atamıştık ya bu açılan pencerede o esc gözükecek üstüne tıkla ve save bas galiba buda işe yarıyordu hatta fn yazan kısmına geçip fn basıp bu tuşa basınca da " bu uşaret cıkması için fn sekmesindeki boş kutucuğa " bu işareti yaz bu şekilde normal bastıgında esc fn ile bastığında " işareti çıkacakdur deniyoım
yapamadım sızın yazdıgınızı yapıcamBu arada bende 5 gün önce sarı gateron sw versiyonunu aldım sesi muhtesem ve bana 850 ye geldi bu fiyata cidden inanılmaz tr de aynı özelliktekiler 2-3 k gerçekten inanılmaz fp tuşları programından tek tek makrolayabiliyosunuz ufak bi tape mode ile sesi dahada tok çıkıyo ayrıca 3-5 pin sw destekliyo cidden sudan ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dene knks macroyu attıktan sonra save yapınca olmuyosa ana ekrandaki klavye görünümünden esc nin direkt üstüne tıkla ordan macro sayfasına geçip esc macrosu atamıştık ya bu açılan pencerede o esc gözükecek üstüne tıkla ve save bas galiba buda işe yarıyordu hatta fn yazan kısmına geçip fn basıp bu tuşa basınca da " bu uşaret cıkması için fn sekmesindeki boş kutucuğa " bu işareti yaz bu şekilde normal bastıgında esc fn ile bastığında " işareti çıkacak