ChristianSerratos
80+ Silver
330tl ye klavye mouse puding seti iptal ettiğim geldi aklıma zamanın da az enayi değilmişim
Sana hangi switch geldi dostumyapamadım sızın yazdıgınızı yapıcam
macro artı fn e basınca esc calısıyor nasıl yapıcam bozdum iyice gjfkngkldnhdh yardım edinBu arada bende 5 gün önce sarı gateron sw versiyonunu aldım sesi muhtesem ve bana 850 ye geldi bu fiyata cidden inanılmaz tr de aynı özelliktekiler 2-3 k gerçekten inanılmaz fp tuşları programından tek tek makrolayabiliyosunuz ufak bi tape mode ile sesi dahada tok çıkıyo ayrıca 3-5 pin sw destekliyo cidden sudan ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dene knks macroyu attıktan sonra save yapınca olmuyosa ana ekrandaki klavye görünümünden esc nin direkt üstüne tıkla ordan macro sayfasına geçip esc macrosu atamıştık ya bu açılan pencerede o esc gözükecek üstüne tıkla ve save bas galiba buda işe yarıyordu hatta fn yazan kısmına geçip fn basıp bu tuşa basınca da " bu uşaret cıkması için fn sekmesindeki boş kutucuğa " bu işareti yaz bu şekilde normal bastıgında esc fn ile bastığında " işareti çıkacak
yellow geldiSana hangi switch geldi dostum
Banada geldi ama red aldık bizmacro artı fn e basınca esc calısıyor nasıl yapıcam bozdum iyice gjfkngkldnhdh yardım edin
yellow geldi
hangisi daha iyi yellow aldım benBanada geldi ama red aldık biz
Knk orda reset tuşu var save tuşunun yanında önce resetle djsjakalaaksksmacro artı fn e basınca esc calısıyor nasıl yapıcam bozdum iyice gjfkngkldnhdh yardım edin
yellow geldi
dur gfdojknghjkldnhdfKnk orda reset tuşu var save tuşunun yanında önce resetle djsjakalaaksks
Sonrada bi video vardı bakim bulim atimKnk orda reset tuşu var save tuşunun yanında önce resetle djsjakalaaksks
at ya canını yerım yapamadım djnfgkldjgkhdfSonrada bi video vardı bakim bulim atim
ben yellow aldım ama alırken red mi yellow mu yoktu bende direk aldım yellow geldiBanada geldi ama red aldık biz
Senin attığın linkten bende aldım aynı ürünü aldık fakat başlıkta kırmızı anahtar yazıyordu ürününa
at ya canını yerım yapamadım djnfgkldjgkhdf
ben yellow aldım ama alırken red mi yellow mu yoktu bende direk aldım yellow geldi
bana gelen yellow hatta tusu çıkartıp baktım emın olmak ıcın evet yellow bendeki diger alanlarda kırmızı mı acaba ?Senin attığın linkten bende aldım aynı ürünü aldık fakat başlıkta kırmızı anahtar yazıyordu ürünün
Alıntıyı görüntüle
hallettim hocam sagolun tekrardanSonrada bi video vardı bakim bulim atim
B3nde tam buldum atıyodum djsjajsksjdbana gelen yellow hatta tusu çıkartıp baktım emın olmak ıcın evet yellow bendeki diger alanlarda kırmızı mı acaba ?
hallettim hocam sagolun tekrardan