Neler Yeni

ML240L V2 SES SORUNU

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Bozkurt
Arkadaşlar merhaba ML240L V2 Cooler master sıvı soğutma kullanıyorum Dün aldım montajını yaptım

Bilgisayar boştayken herhangi bir sorun yok fakat Steam pubg açtığım zaman Yüksek bir ses geliyor fan sesi olduğunu düşünüyorum Oyunu kapattığım zaman anında kesildi bu ses
Bu sorunu nasıl çözerim veya soğutmaya herhangi bir zararı varmı

Anakartım Gigabyte A620m h modeli Pump fan soketi olmadığı için pompayı Cpu fana Radyatör fanlarını Sys fana bağladım Bundan kaynaklı olabilir mi

Geri dönüşlerinizi bekliyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşlemcin nedir?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Soğutucular işlemcinin hızına göre fan ve pompa hızlarını arttırıp/azalttığı için oyuna girdiğinde fanlar ve pompa hızlanıyordur ve ses artıyordur. Soğutucu yetersiz de kalmış olabilir çünkü o işlemci için pek yeterli sayılmaz bence, giriş seviye bir sıvı soğutma. Daha ucuza daha iyi bir kule tipi soğutucu alınabilirdi yani.
Oyunda ki derecelerine bakar mısın?

Samet4487

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucular işlemcinin hızına göre fan ve pompa hızlarını arttırıp/azalttığı için oyuna girdiğinde fanlar ve pompa hızlanıyordur ve ses artıyordur. Soğutucu yetersiz de kalmış olabilir çünkü o işlemci için pek yeterli sayılmaz bence, giriş seviye bir sıvı soğutma. Daha ucuza daha iyi bir kule tipi soğutucu alınabilirdi yani.
Oyunda ki derecelerine bakar mısın?
Sorunu çözdüm soğutucu ile alakalı değilmiş Ekran kartının fanları 4500 rpm de çalışıyormuş Yüke binince onunda sorununu çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,847
Son üye
aslanafcw
Top Bottom