Cooler Master ml240l v2 ses sorunu

Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar cooler master ml240l v2 sıvı soğutucu aldım kasanın ön panelinde 2 stok fanı çıkararak sıvı soğutucuyu ön kısıma taktım stok fanlardan 1 tanesinide üst bölüme taktım fakat ses sorunu alıyorum üst kısımda olan stok fanı motor bölümüne parmağımı basarak durdurdum fakat ses geçmedi sıvı soğutucunun önce 1 fanını sonra diğer fanını aynı şekilde durdurdum fakat ses sorunu yine geçmedi acaba sorun nereden kaynaklı ürünü alalı 1.5 2 ay kadar oldu montajı yapan bilgisayar tamircisi fazla iyi değil gibiydi (5 saatlik süre zarfında takabildi) acaba montaj esnasında mı problem oldu yardımcı olacak varsa sevinirim teşekkürler şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürederim. Pompa kablosunu Pump_fan radyatör kablosunuda CPU_FAN a takınca ses problemim ortadan kalktı çok az bir ses geliyor oda standart sıvı soğutucu sesidir diye yorumluyorum :)
NOT:BU YAZIYI BAŞKA BİR SİTEDE OLAN AYNI KONU ALTINDAN ALDIM ACABA BENİMDE MONTAJ ESNASINDA BÖYLE Bİ HATA BAŞIMA GELDİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/corsair-carb...tempered-glass-550w-80-usb-30-mid-tower-kasa/ ------> Kasa modelim

5 saatte mi montajladı? Bilgisayar tamir işini bir zahmet o kişi bıraksın. Siz anlamıyorsanız anlayan biri soketler doğru yere mi takılmış baksın, ses tam olarak nereden geliyor tespiti yapılsın. Buradan biz tespit edemeyiz, nereden ne sesi geldiğini video çekseniz dahi en fazla tahminde bulunuruz ama yanında olan sizsiniz en iyi siz tespit edebilirsiniz. Anlamıyorsanız da, anlayan bir bilgisayar tamircisi veya bir arkadaşınızı bulun.

İnstagram veya facebook hesabınız var mı acaba video atabilmem için ses konusunda

Geri