Reaper
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 307
- İsim
- Celal Can
Kullanan 5 elemandan 1'i öneriyor. Eğer adamlar hız değeri paylaşmışsa o hızı sunmaları gerekiyor. Hadi %10 yanılma payına bir şey demem ama %30 %40 için de ne kadar alınır bilemiyorum. O zaman gelen her malzeme için de aynısını söyleyebiliriz. Ayrıca dakika 1 gol 1, hız değerleri tutmuyor, sağlığını ya da ömrü gibi faktörleri de göz önüne almak gerek. Teknik destek anlamında yeterli mi?Bu ürünü 1 seneyi aşkın kullanıyorum, 700 TL civarında almıştım.
Alınmaz diyenler keşke neye göre alınmaz onu da açıklasa da engin bilgilerinden biz de bir faydalansak.
Biraz önce okuma yazma testi yaptım sonuç aşağıda. 1099 TL ye 1 TeraByte M2 alıyorsun Normal SSD diskin 4 katı okuma/yazma hızı var Allah bereket versin. Benim anlamadığım sen ne iş yapıyorsun da 2000/1700 hızı sana yetmiyor ben çok merak ediyorum. Sanki 3000/2000 hız alınca aya çıkacak bana da MLD disk kesiyor önünü. Ben gündelik işlerimi hallediyorum, Microsoft Flight Simulatör 2020 gibi sistemin her parçasının anasını ağlatan oyun oynuyorum ki maşallah 1 senedir tık demedi. Ha sana yetmiyor mu bu hız? Eyvallah buyur hocam ver 3000-4000 TL al Samsung Evo Plus 7000/5000 okuma yazma hızı hayırlı uğurlu olsun. Burada o alınmaz bu alınmaz diyeceğinize tecrübenizi paylaşın (Varsa tabi), kullanıcı alır almaz o onun kararıdır.