KC3000 alArkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.
2-3 hafta önce 1500 tl idi Hepsiburada Trendyol yorumları güzelArkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.
ama bence kc3000 veya fury renegede alınArkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.
Isındığı içindir. Üzerine bir soğutucu takmak gerekiyor olabilir.Yazan değerleri vermiyor. 5000 e 5000
Sanmıyorum, mld kullanan kime sorsan böyle cevaplayacaktırIsındığı içindir. Üzerine bir soğutucu takmak gerekiyor olabilir.
Kötü. KC3000 var bir tık üstüneArkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.
Alakası yok MLD'ler böyle.Isındığı içindir. Üzerine bir soğutucu takmak gerekiyor olabilir.
Ömür'ü her program doğru ölçmüyor. MLD hurdasıyla kıyslanamaz bile kc3000Ben bu mld'nin bir terabaytını aldım geçen sene 3500 MB okuma yazıyor ama verdiği değer 2500 MB yanlış öyle bir durum var ben de Kingston kc3000 var 2 aylık ömrü %98 mld'nin halen daha %100 geçen senenin ürünü olmasına rağmen
Kc 3000 alıcaktım zaten ama bunu görünce şaşırdım ve merak ettim nasıl diye sağolunKötü. KC3000 var bir tık üstüne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alakası yok MLD'ler böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ömür'ü her program doğru ölçmüyor. MLD hurdasıyla kıyslanamaz bile kc3000