MLD 1TB M500 (MLD22M500P21-1000) alınır mı?

kylenix

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.

Ekler

• Screenshot_20231231-020355_Chrome.jpg
    Screenshot_20231231-020355_Chrome.jpg
    305.2 KB · Hit: 3,423
Arkadaşlar fiyat aşırı iyi değil mi?Okuma ve yazma değerleride uçuk seviyede bu markayı kullanan var mı?Varsa yazssın almayı düşünüyorum.
2-3 hafta önce 1500 tl idi :D Hepsiburada Trendyol yorumları güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bence kc3000 veya fury renegede alın

Bunun yerine Kioxia exceria veya exceria g2 alın daha iyi

MLD almayın, aldırmayın. Vadettiği değerleri kesinlikle vermiyor, ayrıca fazla ısınıyor örn. yüklediğiniz bi oyunu oynarken okuma yazma değerlerini ısıdan dolayı öyle kısıyor ki yeri geliyor sata ssdden yavaş hale geliyor. Gidin samsung sata ssd alın MLD marka en iyi m2 ssdyi almayın. Ayrıca okuma yazma değerleri gerçeği yansıtmadığı için iade talep ettiğinizde kabul etmiyorlar. Dert istiyorsanız buyurun alın ama ileride torunum gelip MLD ile ilgili bir şeyler söylese 70 yaşımda etmeyeceğim hakaret kalmaz.

Ben bu mld'nin bir terabaytını aldım geçen sene 3500 MB okuma yazıyor ama verdiği değer 2500 MB yanlış öyle bir durum var ben de Kingston kc3000 var 2 aylık ömrü %98 mld'nin halen daha %100 geçen senenin ürünü olmasına rağmen

Kötü. KC3000 var bir tık üstüne

Isındığı içindir. Üzerine bir soğutucu takmak gerekiyor olabilir.
Alakası yok MLD'ler böyle.

Ben bu mld'nin bir terabaytını aldım geçen sene 3500 MB okuma yazıyor ama verdiği değer 2500 MB yanlış öyle bir durum var ben de Kingston kc3000 var 2 aylık ömrü %98 mld'nin halen daha %100 geçen senenin ürünü olmasına rağmen
Ömür'ü her program doğru ölçmüyor. MLD hurdasıyla kıyslanamaz bile kc3000

Kötü. KC3000 var bir tık üstüne

Alakası yok MLD'ler böyle.

Ömür'ü her program doğru ölçmüyor. MLD hurdasıyla kıyslanamaz bile kc3000
Kc 3000 alıcaktım zaten ama bunu görünce şaşırdım ve merak ettim nasıl diye sağolun

1tb olanı kullanıyorum gayet yeterli ve sağlam başta bende tereddüt etmiştim ama okuma yazma hizi yazdığı kadar değil de çok fark yok

Son düzenleme:
Geri