mld daha sıkıntılıKİOXİA BAZI TEKNİK SORUNLAR ÇIKARABİLİYOR DENİLİYOR
Mesaj otomatik birleştirildi:
KİOXİA BAZI TEKNİK SORUNLAR ÇIKARABİLİYOR DENİLİYOR
tşk ederim yorumun için
mld daha sıkıntılıKİOXİA BAZI TEKNİK SORUNLAR ÇIKARABİLİYOR DENİLİYOR
KİOXİA BAZI TEKNİK SORUNLAR ÇIKARABİLİYOR DENİLİYOR
tşk ederim yorumun için
öneriniz Colorful dan yana mı yoksa kioxia mıKioxia yeni seri SATA SSD lere sorun yaşayana rastlamadım, duymadım. (sorunlular eski seri üretimler, yine de risk almak istemeyebilirsin) @RuLinG
Exceria, Gigabyte ve PNY kontrolcüleri çoğu kez aynı çıkıyor... Bu fiyat aralığındaki ürünler genelde birbirine benzerdir... (MLD tavsiye etmiyorum, araştırmanız yeterli)
Colorful SL300 512GB düşünebilirsiniz... Fiyat olarak uygun, herhangi bir sorunu yok... (geri dönüşler vs.)
Bu seviyedeki ürünlerin kutu - etiketleri yani marka değerleri dışında verdikleri garanti vs. oldukça benzer... İki SSD de kontrolcüleri birbirine denk ayarda... (Phison S11 vs SM2259XT ve 64L TLC Nand kullanıyorlar) Kioxia da kullanılabilir alan 446 GB olarak görünür. Colorful modelinde ise 476GB olarak... Hız değerleri birbirine yakın, kapasite olarak 30GB fark var. Aynı durumda Colorful modelini tercih ederdim, kapasite vs. de göz önünde bulundurarak... (Exceria tarafında yeni seriler için şikayet yok, ancak risk almaya değer mi? düşündürücü)öneriniz Colorful dan yana mı yoksa kioxia mı