puzzlemuzzle
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 54
- İsim
- gorkem
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka hayattaki yolunu kendin cizeceksin. Ikisini birlikte goturebilecegina inaniyorsan devam et. Insallah yaparsin. Kimseyi de umursama bence. Umarim basarili olursunHocam cidden tutkuluyum hergün Japoncamı ve çizimimi geliştirmeye çalışıyorum ama fiyat meselesi de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Turkiye odakli dusunmedim manga yapicam dediginde. Cesitli netflix gibi platformlarda bi tabii para kazanabilirsin bence.Hocam cidden tutkuluyum hergün Japoncamı ve çizimimi geliştirmeye çalışıyorum ama fiyat meselesi de var.
Oyun geliştiricisi olup baya para almak mı mangaka olup normal para kazanmak mı? Kesinlikle mangakaları küçümsemiyorum ama Türkiye şartlarında malesef fiyat ön planda.
Yani hayatta her sey para mi bunu terazide olcup bic bence. Neye tutkulusun ve neyde basari elde etmek istiyorsun? Belki de yazilim sandigin gibi degildir.Hocam cidden tutkuluyum hergün Japoncamı ve çizimimi geliştirmeye çalışıyorum ama fiyat meselesi de var.
Oyun geliştiricisi olup baya para almak mı mangaka olup normal para kazanmak mı? Kesinlikle mangakaları küçümsemiyorum ama Türkiye şartlarında malesef fiyat ön planda.