Neler Yeni

🔥İndirim MLD M500 500GB SSD 983,99TL

caglaryk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Çağlar
Sadece mavi ekran hatasıyla donanımın bozuk olduğuna karar verdiyseniz helal olsun. SSD üzerinde donanım hatası olsa sisteminiz açılmazdı. Hem donanım hem de yazılım olarak detaylı bakmak lazım ürüne. Windows 10'u 4 yıldır format atmadan kullandıysanız helal olsun :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır olarak aldığım bu ürünü her seferinde formatlayarak sistemdeki tüm bileşenleri (ryzen 5 3600, b450m s2h, gskill 3600mhz, high power 750w gold, xfx rx 6600 ve sharkoon kasa) elimde yeterince parça olduğu için tek tek test ederek bu deneyimi paylaştım. Sistem masaüstü geldiğinde mavi ekran yiyordu. Daha fazla cevap vermek istemiyorum. Siz alın hayrını görün. Hatta BOZUK olanı kargo parasını karşılamanız durumunda size göndereyim. Benim mavi ekranı tek sebebe bağlayan bir insan olduğumu kanıtlarsınız ve benim beceriksizliğim ortaya çıkar çok mutlu olurum. Tavsiyesini siz insanlara verin.

Evet PNY CS3030 ise en az 10 adet anakart m2 ve pci ex dönüştürü yuvasına girip çıkmıştır. Bir kere bile format görmeden bütün hepsinde sorunsuz çalıştı.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
VeV
pcı3.0 a taksam çok performans kaybı olur mu ve ssd sağlığı hızlı düşer mi
hiç bir şey olmaz hocam sadece pci 3.0 hızında kullanırsınız. 4.0 bir yere takarsanız oradan devam eder sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Yıldırım
Sadece mavi ekran hatasıyla donanımın bozuk olduğuna karar verdiyseniz helal olsun. SSD üzerinde donanım hatası olsa sisteminiz açılmazdı. Hem donanım hem de yazılım olarak detaylı bakmak lazım ürüne. Windows 10'u 4 yıldır format atmadan kullandıysanız helal olsun :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl bir mantık? Donanım hatası olan her ürün "Dur ben açılmayayım ayıp olur." mu diyecek? CPU'su arızalı olup geçici süre çalışabilen bilgisayarlar dahi gördüm ben. Genellemeyi eleştireyim derken daha büyük ve daha saçma bir genelleme yapmışsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,500
Üyeler
168,640
Son üye
enesartut
Top Bottom