Sıfır olarak aldığım bu ürünü her seferinde formatlayarak sistemdeki tüm bileşenleri (ryzen 5 3600, b450m s2h, gskill 3600mhz, high power 750w gold, xfx rx 6600 ve sharkoon kasa) elimde yeterince parça olduğu için tek tek test ederek bu deneyimi paylaştım. Sistem masaüstü geldiğinde mavi ekran yiyordu. Daha fazla cevap vermek istemiyorum. Siz alın hayrını görün. Hatta BOZUK olanı kargo parasını karşılamanız durumunda size göndereyim. Benim mavi ekranı tek sebebe bağlayan bir insan olduğumu kanıtlarsınız ve benim beceriksizliğim ortaya çıkar çok mutlu olurum. Tavsiyesini siz insanlara verin.Sadece mavi ekran hatasıyla donanımın bozuk olduğuna karar verdiyseniz helal olsun. SSD üzerinde donanım hatası olsa sisteminiz açılmazdı. Hem donanım hem de yazılım olarak detaylı bakmak lazım ürüne. Windows 10'u 4 yıldır format atmadan kullandıysanız helal olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet PNY CS3030 ise en az 10 adet anakart m2 ve pci ex dönüştürü yuvasına girip çıkmıştır. Bir kere bile format görmeden bütün hepsinde sorunsuz çalıştı.