Neler Yeni

🔥İndirim MLD M500 500GB SSD 983,99TL

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Umut Şener
Dram var mı varsa alayım

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam yazma hızı daha düşük ancak dram i olan kioxia g2 yi mi almam daha mantıklı olur yoksa bunu mu sence. Onun fiyatı da 1100
Şahsen MLD alırdım. DRAM günlük kullanımda bariz fark yaratabilen bir özellik değil BANA GÖRE

MASTERF5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
cnr
kupon var sadece 100 tl
1737385309625.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Abdullah esir
bende yazın aldım 512gb 3300mb hızı var olandan dram yok muhtemelen çünkü kopyalama filan yaparken pc donuyor ayrıca çok ısınıyor sağlığı da hızlı düşüyor

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Mld den uzak durun 5 para etmez bir marka. Bir sata ssd almıştım 10 mb okuma yazması vardı

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Noo Name
Bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sıfır aldım sistem sürekli mavi ekran verdi. Bulana kadar hatayı canım çıktı çünkü m2 SSD den dolayı olacağı hiç aklıma gelmedi. Başka m2 ile deneyince en ufak problem yok. Servise gönderdim kullanıcı hatası deyip gönderiyorlar. Serviside çöp. Şuan çalışmıyor bozuk ürün elimde kaldı. ÇÖP diyorum sadece.
Mavi ekran vermesi illaki SSD üzerinde donanım hatası olduğuna işaret etmez. Anakartın PCI-e veri yolu bu SSD ile uyumlu çalışmıyor olabilir. BIOS güncelleyip default ayarlara getirin. Tüm sistemi yazıp minidump dosyalarını paylaşarak konu açarsanız yardımcı olan çıkar illaki...

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Boran Sarıbaş
pcı3.0 a taksam çok performans kaybı olur mu ve ssd sağlığı hızlı düşer mi

caglaryk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağlar
Mavi ekran vermesi illaki SSD üzerinde donanım hatası olduğuna işaret etmez. Anakartın PCI-e veri yolu bu SSD ile uyumlu çalışmıyor olabilir. BIOS güncelleyip default ayarlara getirin. Tüm sistemi yazıp minidump dosyalarını paylaşarak konu açarsanız yardımcı olan çıkar illaki...
Okumamışsınız. Şuan BOZUK. Garanti bakmıyor. Elimde kaldı. Başka sistemde denediğimde yine aynı hata devam ediyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS3030 mu bu mu arkadaşlar arada bi 300 TL fark var sizce değer mi ? Gerçekten bilgili biri yazabilir mi
512gb CS3030 u sistemimde anadisk olarak 4 yıldır kullanıyorum. Hem hızlı hemde en ufak sorun çıkarmadı. Bir kere bile format atmadım üstelik. Konudaki ürün ÇÖP. Biriside çıksın desin uzun zamandır kullanıyorum sorun yaşamadım. Al test et sattan bahsetmiyorum.

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert kaan benek
Laptopa oluyo mu bu

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
bedirhan
Alıntıyı görüntüle
Valla bende oldu hocam uygulamada ürünün kuponu mevcuttur diyo ona tıklayınca veriyor.

Evet Çin ürünü olduğu için hız belirtilerden daha düşük veriyor ortalama 5500 6000 civarı diyo herkes ama fiyatına göre iyi bunu göze alarak aldım ben açıkçası.
bende 50 tl kupon var 1083tl ye düşüyor premium mu olmak gerekiyor anlamadım

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Noo Name
Sadece mavi ekran hatasıyla donanımın bozuk olduğuna karar verdiyseniz helal olsun. SSD üzerinde donanım hatası olsa sisteminiz açılmazdı. Hem donanım hem de yazılım olarak detaylı bakmak lazım ürüne. Windows 10'u 4 yıldır format atmadan kullandıysanız helal olsun :ROFLMAO:

Okumamışsınız. Şuan BOZUK. Garanti bakmıyor. Elimde kaldı. Başka sistemde denediğimde yine aynı hata devam ediyordu.

512gb CS3030 u sistemimde anadisk olarak 4 yıldır kullanıyorum. Hem hızlı hemde en ufak sorun çıkarmadı. Bir kere bile format atmadım üstelik. Konudaki ürün ÇÖP. Biriside çıksın desin uzun zamandır kullanıyorum sorun yaşamadım. Al test et sattan bahsetmiyorum.

Top Bottom