MLD Marka Ürünler Hakkında

habbassaka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,502
Arkadaşlar selam
Ucuz yollu bir depolama birimi arıyorum 1TL=1GB mantığıyla MLD M200 480GB ürünü buldum. Marka hakkında yabancı kaynaklarda bir şey bulamadım. Hangi ülkenin malıdır, nedir ne değildir? 1 sene normal kullanımda hızlar 200-300 e düşer mi? Açıkcası deneyimli arkadaşların yorumlarını öğrenmek istiyorum. Bir samsung almadığımın farkındayım önemli depolama yapılmayacak oyun amaçlı kullanılacak. F/p olması ikk tercih. Şimdiden teşekkürler.

Eğer bu markanın m2 ssd ürünlerinden birini kullanıyorsanız, memnunsanıx m2 ssd de alabilirim.

Sistemin nedir? Ek olarak sisteminde hdd vs bulunuyor mu?

Hocam 2 kez 1TB M2'sini alıp söylenilen hızları alamayan bir kullanıcısıyım. MLD M300 1TB modeli 3300-3100 okuma yazma vaat ederken 2000-2000'in üzerine çıkamıyor. 1 sene kullandık sağlığı hala 100 idi ama hızlar vaat edilenle alakasız.

Render vs almıyorsanız oyunlar için ekstra bi sata ssd alabilirsiniz bence. Crucial kullanıyorum ben 3.5sene oldu hala sağlığım %99 ve okuma yazma hızım düşmedi.

2. Bi M2 alin bence. Bütçeniz nedir?

Gerekirse 3 kurusu fazla veririm. Samsung alırım. Şahsen dün öyle yaptım.

2. Bi M2 alin bence. Bütçeniz nedir?
1K-1,500 max depolamaya ayırabilirim ama high-end bir depolama birimi almak istemiyorum en azından indirimsiz. mld 480 uzun kullanımda sorun yaşayan yoksa almayı düşünüyorum belki bu markanın m2 ssd alabilirim oyun amaçlı kullanılacak önemli bir depolama yapılmayacak. Büyük hızlara da ihtiyaç yok bu durumda.

1K-1,500 max depolamaya ayırabilirim ama high-end bir depolama birimi almak istemiyorum en azından indirimsiz. mld 480 uzun kullanımda sorun yaşayan yoksa almayı düşünüyorum belki bu markanın m2 ssd alabilirim oyun amaçlı kullanılacak önemli bir depolama yapılmayacak. Büyük hızlara da ihtiyaç yok bu durumda.
İnternette MLD markasıyla ayrıntılı bilgi bulamadım bu nedenle Kingston nv2 aldım.
Fiyatı uygunmuş alın gitsin MLD.

Geri