Neler Yeni

🔥İndirim MM300 Extended Amazon indirimde (671,41+118,89)

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
gerçekten o kadar hard fps oyuncusu musunuz? Profesyonel olarak yapmıyosanız sahsım adına cok gereksiz bulmaktayım.
dostum mesele iyi oynamak değil 90 30 bir mousepad bu su geçirmez birçok avantajı oluyor mesele oyun değil ki sadece

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
dostum mesele iyi oynamak değil 90 30 bir mousepad bu su geçirmez birçok avantajı oluyor mesele oyun değil ki sadece
haklısında işini görme meselesi bendeki 70x30 şoktan alınma işimi görüyor bir sıkıntı da yaşamadım 1 senedir. Onun icin 20 katı fazla paradaki mousepad mantıklı gelmedi sadece. Şimdi alsam 10 katı olur belki.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
haklısında işini görme meselesi bendeki 70x30 şoktan alınma işimi görüyor bir sıkıntı da yaşamadım 1 senedir. Onun icin 20 katı fazla paradaki mousepad mantıklı gelmedi sadece. Şimdi alsam 10 katı olur belki.
Sadece bir kez şans verseniz kaliteli mousepadlere ben mousepadmi kullaniyorum dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben artisan zero soft kullaniyorum cok guzel dokusu

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Sadece bir kez şans verseniz kaliteli mousepadlere ben mousepadmi kullaniyorum dersin

Ben artisan zero soft kullaniyorum cok guzel dokusu
muhtemelen haklısınız, yeterince para verdiniz mi bazı şeyler daha rahat daha güzel ama işte o yeterince parayı vermek istemiyor insan bazen, bişeylerden kısmak lazım maalesef.

genso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gen So
@Arda0
Bende Klasse Longteng var, Tiger Longteng ile aynı olduğu söyleniyor. Hali hazırda Klasse 400tl iken Tiger kargo vergi hariç 800tl. Önceden XRades kullanıyordum öyle ahım şahım bir farkını göremedim. Farkı hissetmek için illa Artisan almamız lazım sanırım.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Peki bu sizi ne ilgilendirir? Eminim ki sizin harcamalarınızın bazıları da bir çok insan için gereksiz bulunabilir.
Harbi ben hobi olarak yapiyorum istersem 5k da veririm mousea zevk aliyorum ekipman dizmekten

@Arda0
Bende Klasse Longteng var, Tiger Longteng ile aynı olduğu söyleniyor. Hali hazırda Klasse 400tl iken Tiger kargo vergi hariç 800tl. Önceden XRades kullanıyordum öyle ahım şahım bir farkını göremedim. Farkı hissetmek için illa Artisan almamız lazım sanırım.
İkisinide kullandim benzer tek yani ikisininde mousepad olması :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,625
Üyeler
167,690
Son üye
blackaxe52
Top Bottom