Neler Yeni

Çözüldü✓ MMD Princess V2 ve V3 Switch arasında ne fark var?

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
A B
Merhaba,

Yaklaşık 1 yıl önce Ajazz AK-992 ile CIY Asura Switch'ler kullanmaya başladım. Sesinden oldukça memnunum ancak sert tactile olmasından dolayı basması yorucu olmaya başladı. Bu yüzden tekrar Switch araştırmaya başladım.
Gözüme MMD Prenses modellerinin 45-46g olan versiyonları takıldı. AliExpress'ten yeni hesap açıp 250₺ den ucuza almayı düşünüyorum. (Gönderici ücreti varsa onu katmadım.)
MMD Prenses V2 V3 Anahtarı Hot Swap Kiti DIY Aksesuarları Doğrusal Dokunsal HIFI Ses Mekanik Klavye Oyun Anahtarları Yağlanmış - AliExpress 7

Bunun dışında ucuz diye GGBOY Kang White ve Graywood V3 / V4'ler de gözüme çarptı. Ancak MMD Prenses de 5 pin olduğundan daha sabit diye biliyorum.
Sorum şu: MMD Prenses V3 ve V2 arasında belirgin bir fark var mı? Direkt V3 mü alayım yoksa yukarıda saydığım switchler daha mı iyi?

Kullandığım şu: CIY Asura Switch Pre Advanced Tactile Switch 50g for Gaming Mechanical]

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba,

Yaklaşık 1 yıl önce Ajazz AK-992 ile CIY Asura Switch'ler kullanmaya başladım. Sesinden oldukça memnunum ancak sert tactile olmasından dolayı basması yorucu olmaya başladı. Bu yüzden tekrar Switch araştırmaya başladım.
Gözüme MMD Prenses modellerinin 45-46g olan versiyonları takıldı. AliExpress'ten yeni hesap açıp 250₺ den ucuza almayı düşünüyorum. (Gönderici ücreti varsa onu katmadım.)
MMD Prenses V2 V3 Anahtarı Hot Swap Kiti DIY Aksesuarları Doğrusal Dokunsal HIFI Ses Mekanik Klavye Oyun Anahtarları Yağlanmış - AliExpress 7

Bunun dışında ucuz diye GGBOY Kang White ve Graywood V3 / V4'ler de gözüme çarptı. Ancak MMD Prenses de 5 pin olduğundan daha sabit diye biliyorum.
Sorum şu: MMD Prenses V3 ve V2 arasında belirgin bir fark var mı? Direkt V3 mü alayım yoksa yukarıda saydığım switchler daha mı iyi?

Kullandığım şu: CIY Asura Switch Pre Advanced Tactile Switch 50g for Gaming Mechanical]
Hocam ben black switch kullandım bide şimdi akko piano pro switch kullanıyorum önceden mmd princess v3 almıştım çokta kullanmadım 2 3tanesini takıp denedim gayet güzeldi black switche nazaran daha hafif ses olarak blacke nazaran tabi biraz daha clicky oluyor ama çok tatlı bir switchti akko piano pro almasaydım aktif olarak kullanmaya devam ederdim.Şuanda 90lısını ben satıyorum 2 ay oldu daha satamadım valla 700tlye :blobdance:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,

Açıkcası dareu dream bulabilirsen onada aşırı tatlı diyorlar ben zamanında çok arayıp bulamamıştım onun yerine 90lı mmd princess almıştım kenarda duruyor şimdi

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
A B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
black switche nazaran daha hafif ses olarak blacke nazaran tabi biraz daha clicky oluyor ama çok tatlı bir switchti
Benim aradığım switchler CIY asura benzeri gür tonlu sesler. (Creamy diye geçiyor muhtemelen).
Eğer şu videodaki CIY asura yı andıran bir sesi varsa Aliexpress den sipariş vereceğim. Switch ses testleri baya sakat. İnsan kulağı duyup söylemediği sürece geçerlilikleri olmuyor.
Boba U4T veya Vertex V1 e bütçe çıksa onardan istiyorum da işte... Bütçeyi kurtarsak gümrükte kalıyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Benim aradığım switchler CIY asura benzeri gür tonlu sesler. (Creamy diye geçiyor muhtemelen).
Eğer şu videodaki CIY asura yı andıran bir sesi varsa Aliexpress den sipariş vereceğim. Switch ses testleri baya sakat. İnsan kulağı duyup söylemediği sürece geçerlilikleri olmuyor.
Boba U4T veya Vertex V1 e bütçe çıksa onardan istiyorum da işte... Bütçeyi kurtarsak gümrükte kalıyor.
Buna benzer hocam bundanda biraz tocky bende istiyorsan 90li var bir iki tanesini takayım ses testi atayım sana illa aliexpressden alcam diyosan

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
A B
Buna benzer hocam bundanda biraz tocky bende istiyorsan 90li var bir iki tanesini takayım ses testi atayım sana illa aliexpressden alcam diyosan
Teste gerek yok hocam sağolun. İkinci ele tanıdığım olmadığı sürece çok mesafeliyim. (Anısı var. Olmayan sorun beni buluyor)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Teste gerek yok hocam sağolun. İkinci ele tanıdığım olmadığı sürece çok mesafeliyim. (Anısı var. Olmayan sorun beni buluyor)
Siz bilirsiniz hocam istiyorsanız param güvende ile felan açayım çokta umrumda değil benim amacım gitmesi 😂

Loki_0

80+
Graywood v3 leri bilmem ama ggboy kang white önermiyorum. Ses ve hissiyatı güzel ama çakma olduğu için daha 1 yıl olmadan bazı tuşlar bozuldu bile. Muhtemelen diğerleri de çok sürmeden bozulacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu arada hafif switch istiyorsan mmd princess v4 alabilirsin.

Son düzenleme:

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
A B
Hocam bu arada hafif switch istiyorsan mmd princess v4 alabilirsin.
Yok hocam hafif switch lerden çekindiğimden zamanında XPG Summoner Silver almamıştım. Üstüne şu an kullandığım CIY lerde 21mm yay ile 50g basma sertliği istiyor. Hafif switch alacaksam CIY sakura var onlar aşırı ucuz.
Benim için ses ve hissiyat daha önemli. Bu bütçe de sınırlı seçenek var. He V3 ve V4 arasında fark varsa 45g lık versiyonuna bakabilirim. Karşılaştırma videosu da bulamadım.

Loki_0

80+
Yok hocam hafif switch lerden çekindiğimden zamanında XPG Summoner Silver almamıştım. Üstüne şu an kullandığım CIY lerde 21mm yay ile 50g basma sertliği istiyor. Hafif switch alacaksam CIY sakura var onlar aşırı ucuz.
Benim için ses ve hissiyat daha önemli. Bu bütçe de sınırlı seçenek var. He V3 ve V4 arasında fark varsa 45g lık versiyonuna bakabilirim. Karşılaştırma videosu da bulamadım.
Bütçeniz nedir hocam tam olarak? Bir de size kaç adet lazım?

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
A B

Loki_0

80+
Kargolama vs. saymazsak ilk indirim bonusu ile max 350₺ ve ne kadar aşağısıysa daha iyi olur. En az 35 tane olsa yeterli.
Şimdi de MMD cream V4 leri gördüm iyice kararsız kaldım akıl sağlığımı kaybediyorum. Aksi bir şey söylenmezse 40 tane bundan alıcam gibi.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006128036467.html?pdp_ext_f={"order"%3A"331"%2C"eval"%3A"1"%7D
40 tane size yetiyorsa güzel fiyata geliyor hocam.
Aklımda sizin attığınız cream v4, princess v2, bir de gateron milky geldi. Gateron milky kendim de kullanıyorum, baya güzel. Üçü arasından adet ve fiyatına göre hangisi size uyguna geliyorsa onu seçin derim, ses olarak üçü de birbirine yakın zaten.

Bunlar harici temu da baya uyguna gelen graywood v4 switchler vardı ama v4 ler bunlar kadar kremsi bir sesi olur mu emin değilim. Yine de fiyatına göre baya uyguna geliyor.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
A B
40 tane size yetiyorsa güzel fiyata geliyor hocam.
Aklımda sizin attığınız cream v4, princess v2, bir de gateron milky geldi. Gateron milky kendim de kullanıyorum, baya güzel. Üçü arasından adet ve fiyatına göre hangisi size uyguna geliyorsa onu seçin derim, ses olarak üçü de birbirine yakın zaten.

Bunlar harici temu da baya uyguna gelen graywood v4 switchler vardı ama v4 ler bunlar kadar kremsi bir sesi olur mu emin değilim. Yine de fiyatına göre baya uyguna geliyor.
Milky lere CIY den önce bakmıştım. Güzel duruyorlar ama bi tık tuzlular. Klavye işine biraz daha kafamı takarsam cüzdanı kaptıracağımı bildiğimden kendimi limitliyorum. Öneriler için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,906
Üyeler
169,790
Son üye
davutalkan12
Top Bottom