Neler Yeni

MMORPG tabanlı oyun önerisi

Eclipse

80+ Bronze
Bütçeniz varsa Final Fantasy 14 oynayın. İçerik bakımından belirli bir kitleye hitap ediyor, bu size uymuyorsa WoW Classic derim. Para vermeden size güzel içerik sunacak bir mmorpg yok. GW2 çok bilmediğim için önerilerim arasına almadım ama o oyunda expansionlar uzun zaman aralıklarında çıkıyor ve aylık bir ücret ödemeniz gerekmiyor. PVP olarak en iyi GW2 deniyordu. Ben şu sıralar ESO oynuyorum. Haziranda çıkacak yeni expansionuna kadarki tüm içerikleri (yersen) rekor indirim döneminde aldım. ESO'nun fiyat sistemi bakımından WoW ve FF'ten bir farkı yok. Alırken aylık ücret ödemeyeceğimi düşünerek aldığım için oyuna biraz soğuğum. Fakat 40-45 lira aylık ücretiyle ekonomik olarak en oynanası mmorpg bence ESO. Bu oyunlara aylık bir bütçe ayırıyor olsam kişisel olarak FF oynardım. Oyunu 60 seviyeye kadar Free Trialla deneyebilirsiniz.

xbowtrw41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Özkan
Geçmiş zamanda World of Warcraft çokça oynuyordum fakat içinde bulunduğumuz zamanın kur farkı ve Blizzard Entertainment'ın daha güzel bir yerel fiyatlandırmaya yönelmemesi sebebiyle oyuna ara vermek zorunda kaldım, oyuncu popülasyonu geniş ve pay to win elementlerinin çok ağır basmadığı bir MMORPG önerirseniz çok sevinirim.

Daha önce denediğim MMORPG tabanlı online oyunlar:
-Lost Ark (Pay to win elementleri çok ağır bastığından bıraktım.)
-Black Desert (Aynı şekilde ağır pay to win ögeler içeriyordu.)
Silkroad Online var tavsiye ederim bizim çocuklugumuzu yedi ama genede çok guzeldi gunlerdi insan özluyor 😊

Zireael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Muhammet
Geçmiş zamanda World of Warcraft çokça oynuyordum fakat içinde bulunduğumuz zamanın kur farkı ve Blizzard Entertainment'ın daha güzel bir yerel fiyatlandırmaya yönelmemesi sebebiyle oyuna ara vermek zorunda kaldım, oyuncu popülasyonu geniş ve pay to win elementlerinin çok ağır basmadığı bir MMORPG önerirseniz çok sevinirim.

Daha önce denediğim MMORPG tabanlı online oyunlar:
-Lost Ark (Pay to win elementleri çok ağır bastığından bıraktım.)
-Black Desert (Aynı şekilde ağır pay to win ögeler içeriyordu.)
Warframe kesinlikle bakmanı öneririm.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Silkroad Online var tavsiye ederim bizim çocuklugumuzu yedi ama genede çok guzeldi gunlerdi insan özluyor 😊
Silkroad çocukluk zamanında ben de oynamıştım çok değişti diyorlar :)
Warframe kesinlikle bakmanı öneririm.
Warframe çok duydum ama denemedim bakmaya çalışacağım teşekkür ederim, pay to win elementler sadece kozmetikten ibaretti sanırsam Warframe'de öyle mi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,513
Üyeler
161,075
Son üye
artemixss
Top Bottom