Neler Yeni

Öneri Mobil açık dünya var mıdır?

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
PC'de bi NFS oyunu vardı, ismini unuttum ama grafikleri çıktığı yıla göre iyiydi ve açık dünyası aşırı tatlıydı, müzik açıp şehirde hız yapmak bence iyi bir duygu, bilgisayarım yok artık, elimde şu an mobildeki her oyunu kaldıracak bir cihaz var. var mıdır açık dünya öneriniz? NFS gibi araba tabanlı olursa güzel olur fakat siz GTA tarzı biliyor iseniz onları da önerebilirsiniz, teşekkürler.

Selimcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet Selim Eğin
PC'de bi NFS oyunu vardı, ismini unuttum ama grafikleri çıktığı yıla göre iyiydi ve açık dünyası aşırı tatlıydı, müzik açıp şehirde hız yapmak bence iyi bir duygu, bilgisayarım yok artık, elimde şu an mobildeki her oyunu kaldıracak bir cihaz var. var mıdır açık dünya öneriniz? NFS gibi araba tabanlı olursa güzel olur fakat siz GTA tarzı biliyor iseniz onları da önerebilirsiniz, teşekkürler.
Need for Speed Most Wanted sanırım bahsettiğiniz oyun

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mad Out 2 vardı ama sever misin bilmem

Selimcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet Selim Eğin
Birde Gangster Vegas vardı hala varmıdır bilmiyorum küçükken oynardım. GTA tarzı güzel bi oyundu

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Kaliteli Genshin Impact var ama sen sever misin bilmiyorum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
PPSSPP Emulatörü ile bu listedeki oyunlara bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NFS oyunlarından undergorund 2 ve most wanted var PPSSPPde ben oynamıştım.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Gta san andreas mobil var vice city de var gta 3 te var diye hatırlıyorum ama emin değilim

Top Bottom