EmreTRk
80+ Bronze
Opera kullan bro en iyisi 0 reklam rahatım ben ondan chrome kullanmiyorum missDosya olarak resmini bırakıyorum. Aktif kullanımda ciddi problem yaratıyor. Yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlar bana alıntı yapıyorlar ancak bildirim cubuğunun üzerine geldiği için göremiyorum ve çok sinir bozucu. Sabit bir yere reklam koymak daha kullanışlı olur.
Alıntıyı görüntüle
Ben sadece öneri olarak söyledim ben reklamlardan hiç hoșlanmayan birisiyim o yüzden opera kullanıyorum ha sen destek olucam diyorsan zırp pırt reklam çıksın diyorsan sen bilirsin ama 1 sn 1 sndir reklam cikiyor kapatmak icin vakit harcıyorsun amacın destek olmak ama bence senin actigin 1 reklama o kadar da muhtac olduklarini dusunmuyorum ben yinede bu benim kendi dusuncemKardeşim reklam engelleyici kurabilirim bende. Ancak forum yeni ve bizde desteğimizi reklam engelleyici kurmayarak veriyoruz.
Benim forumda harcadığım bilgilendiğim saatlerim için 1 saniyemide forum gelirine katkı için verebilirim. Forum zor iştir kendimde bu işle uğraşıyorum iyi bilirim. Herkezin verdiği emeğin karşılığını alması gerek. Kurucular böyle güzel bir imkanı bize sunmuşlar bize ise 1 saniyemizi ayırarak desteklemek düşer. Ancak tepemden reklam inmesi cidden çok rahatsız ediyor.Ben sadece öneri olarak söyledim ben reklamlardan hiç hoșlanmayan birisiyim o yüzden opera kullanıyorum ha sen destek olucam diyorsan zırp pırt reklam çıksın diyorsan sen bilirsin ama 1 sn 1 sndir reklam cikiyor kapatmak icin vakit harcıyorsun amacın destek olmak ama bence senin actigin 1 reklama o kadar da muhtac olduklarini dusunmuyorum ben yinede bu benim kendi dusuncem