Kulak içi mi lazım kulak üstü müSelamlar.
Galaxy buds 2 yerine alınabilecek bütçe yine 1200tl 1300tl civarında daha iyi bir kulaklık var mıdır?
S23 ile kullanılacak ekosistem olması daha iyi gibi geldi bana aslında ama önerilere açığız.
Hocam ben aslında izledim ve kendi telefonum da s22 olunca kendime buds 2 aldım. Şimdi arkadaşa bakıyoruz memnunum ben aslında ama ona da daha iyisi varsa onu alalım.Çok fazla kafan karışık ise Youtube da Enes özen var o adamın videoları rehber niteliğinde yani
Biraz daha eklersen Marshall Mod Lv öneririmFark etmez ama öncelik kulak içi
Jabra elite 3 özellikleri ve kalitesi açısından alınabilir bir model o fiyatlarda.Yani bu daha çok kulaklıktan beklentilerine göre değişir.İyi bir mikrofon kalitesi mi ? ses kalitesi mi ? şarj süresi mi ? asıl amacına göre incelemeni öneririm.Hepsinden azar azar olsun diyorsan bütçe çıkmak gerekJabra elite 3 daha mı iyi?
Biraz daha eklersen Marshall Mod Lv öneririm
Teşekkürler hocamJabra elite 3 özellikleri ve kalitesi açısından alınabilir bir model o fiyatlarda.Yani bu daha çok kulaklıktan beklentilerine göre değişir.İyi bir mikrofon kalitesi mi ? ses kalitesi mi ? şarj süresi mi ? asıl amacına göre incelemeni öneririm.Hepsinden azar azar olsun diyorsan bütçe çıkmak gerek
Buds 2 zamdan önce alınırdı yine ama şuan bişey diyemem yine de kendisi iyi iş çıkartmış bir kulaklık.Hocam ben aslında izledim ve kendi telefonum da s22 olunca kendime buds 2 aldım. Şimdi arkadaşa bakıyoruz memnunum ben aslında ama ona da daha iyisi varsa onu alalım.