Neler Yeni

Mobil uygulama geliştirmek için hangi yazılım dilini kullanmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ALİ ARDA ACAR
Merhaba ben uzun süredir birçok uygulamanın eksik yönlerini araştırdım ve bir uygulama fikrim var fakat bu uygulamayı geliştirmek için hangi yazılım dilini kullanmam gerek bilmiyorum
bildiğim diller var(c++,c#,pyton) sizce hangisi kullanılabilir

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Existentia

80+ Silver
Developer olarak çalışıyorum verebileceğim en iyi tavsiye ne uygulaması yapmak istediğine göre bir seçim yapman

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Eğer ios ve android için uygulama yayınlamak istiyosan react native veya flutter öğrenmen daha iyi olur. React native'in communitysi geniş olduğu için öğrenmek daha kolay oluyor. Onun dışında sadece android için kotlin, ios içinde swift öğrenebilirsin. Bu diller varken Unity tarafıyla hiç uğraşma derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ALİ ARDA ACAR
Eğer ios ve android için uygulama yayınlamak istiyosan react native veya flutter öğrenmen daha iyi olur. React native'in communitysi geniş olduğu için öğrenmek daha kolay oluyor. Onun dışında sadece android için kotlin, ios içinde swift öğrenebilirsin. Bu diller varken Unity tarafıyla hiç uğraşma derim
peki react native öğrenmek için bir kurs önerir misiniz?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
React native den önce javascript ve react öğrenmen lazım. Tabi biraz css de bilmen gerekli. React için udemy de Mehmet Seven'in kursunu öneririm

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Top Bottom