Neler Yeni

Çözüldü✓ Mobil veri hızım düşük

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
hız testi sonuçlarım ektedir neden böyle oluyor turkcell müşteri hizmetlerini defalarca bu konu hakkında aradım hiçbir sonuç alamadım ailemde turkcell kulanan var internet hızları normal bu sadece bende oluyor.Sim kartımı farklı telefona taktım fakat pek bir şey değişmedi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-01 225350.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-01 225350.png
    37.5 KB · Hit: 41

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Tuğra
hız testi sonuçlarım ektedir neden böyle oluyor turkcell müşteri hizmetlerini defalarca bu konu hakkında aradım hiçbir sonuç alamadım ailemde turkcell kulanan var internet hızları normal bu sadece bende oluyor.Sim kartımı farklı telefona taktım fakat pek bir şey değişmedi.
kanka bune sen mariana çukurundamı yaşıyon bea
Mesaj otomatik birleştirildi:

hattının nekadar çektiğiyle alakalı bu sorun öyle tahmin ediyorum yada telefonunda sorun var

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Emre
benimde aynı hocam 4.5g full çekiyor ama hız yok

ConquerorXIV

80+ Gold
hatta sorun vardır yenilet

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bayiye götürdüm manyetiğinde falan sıkıntı vardır belki diye hatta bir problem yok dedi ama aynı hattı iphone 11 e taktım bir tık arttı internet hızı 3-5 mb ps ye cıktı asıl kullandığım cihaz redmi note 7 .İki cihazda 2019 model kullandığım telefon 4 yıllık iphone ise yeni aldım tek farkı bu

kanka bune sen mariana çukurundamı yaşıyon bea

hattının nekadar çektiğiyle alakalı bu sorun öyle tahmin ediyorum yada telefonunda sorun var
Malatya da yaşıyorum

bu internet ileplay store da güncelleme yapmak bile saatler sürüyor

ara sıra 1mbps ye 2 mbps ye falan çıkıyor seviniyorum bende

2023 yılındayız uğraştığım şeye bak şaka gibi

Top Bottom