Açılmıyor izin vermiyor açmaya.Bak apex legends mobil turnuvası da yapılabilir.
Ama özel sunucu falan kuruluyor mu bakmak lazım.
10 kişi bi toplayalım herkesin müsait olduğu zaman yapalım.1 yıldır oynamıyorum aşağı yukarı benedetta globaldim mistikte
karar verirseniz söyeyin bakalım ben de gelirim bakalım paslanmış mıyız
P2w oyunların turnuvuasını yapmak saçmalık olur çakma ve tamamen para üzerine kurulu bir oyunun turnuvasını yapmak saçmalıktan başka bir şey olmaxOynayan var mı yapsak zevkli olur ne diyosunuz.
Yapalım mı Alexacığım @Alexa
Nasıl P2w oynayan her türlü oynuyor neresi p2w onu anlamadım ben ?P2w oyunların turnuvuasını yapmak saçmalık olur çakma ve tamamen para üzerine kurulu bir oyunun turnuvasını yapmak saçmalıktan başka bir şey olmax
Geç görüyorum kusra kalma. Dediğim gibi adam toplayabilirsen yap. Benim sunucuyu da kullanabilirsin. Ama ben ilgilenemem ne yazık ki.Yapalım mı Alexacığım @Alexa
Sıkıntı gok hocam adam gelirse yaparız.Geç görüyorum kusra kalma. Dediğim gibi adam toplayabilirsen yap. Benim sunucuyu da kullanabilirsin. Ama ben ilgilenemem ne yazık ki.
Bak şimdi sana şöyle söyliyim oyunda kostümler karaktere saldırı gücü veya yetenek gücü veriyor rün sistemi para yatırmassan kasılması imkansıza yakın başka saymamı istermisin kısaca mobile legends berbat bir oyundan daha berbattırNasıl P2w oynayan her türlü oynuyor neresi p2w onu anlamadım ben ?
Aslında oyunu bilmeyen birisi için onlar p2w sayılıyor +8 saldırı gücü veriyor ve çok önemsiz +8 oyunun başında bile ònemi kalmıyor.Bak şimdi sana şöyle söyliyim oyunda kostümler karaktere saldırı gücü veya yetenek gücü veriyor rün sistemi para yatırmassan kasılması imkansıza yakın başka saymamı istermisin kısaca mobile legends berbat bir oyundan daha berbattır
P2w kanka işte ben oyunu oynadım ama bunu öğrendim an bıraktımAslında oyunu bilmeyen birisi için onlar p2w sayılıyor +8 saldırı gücü veriyor ve çok önemsiz +8 oyunun başında bile ònemi kalmıyor.