Neler Yeni

Modart Blue Kasa Sorunu

Qlck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Kaan
Arkadaşlar sistemi alırken kasaya dikkat etmedim. Bu tarz şeyler kolay alınmıyor. Tüm sistemi çöp etmek istemem. Bir kaç arkadaşın supply hakkında c4 dediğini gördüm. İçime bir sıkıntı oturdu. Kasayı değiştireyim veya sonradan bir supply alayım diyorum bana ne önerirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan sistemdeki kasa GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE 1400 TL fark verip Thermaltake S200 TG 650W 80+ almak nekadar mantıklı ?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
O kadar fark fazla gibi geldi sıfır alıp bunu da satarsınız daha uyguna gelmiş olur diye düşünüyorum

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
Arkadaşlar sistemi alırken kasaya dikkat etmedim. Bu tarz şeyler kolay alınmıyor. Tüm sistemi çöp etmek istemem. Bir kaç arkadaşın supply hakkında c4 dediğini gördüm. İçime bir sıkıntı oturdu. Kasayı değiştireyim veya sonradan bir supply alayım diyorum bana ne önerirsiniz.

Şuan sistemdeki kasa GameBooster GB-Z007B 650w 80+ BRONZE 1400 TL fark verip Thermaltake S200 TG 650W 80+ almak nekadar mantıklı ?
bütcen varsa kesinlikle degis

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Belli bir süre bu şekilde kullan sıkıntı yok PSU sonradan değiştirirsin

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

İçinin rahat etmesi için belli bir süre sonra (bütçe oluşunca) fps'nin orta halli güzel psu'larından bir tanesi alırsın sadece psu değiştirsin. Kasa zaten mesh değiştirmenin anlamı yok. Belki fanları gürültülü olabilir onları da sonra değiştirirsin. Kasa kalsın. Yada sen bilirsin.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer

C4 diyenlere sor bakalm kaç kere patlayan psu görmüş. Arkadaş bzm milletin huyu bu sen bir dersin onlar bin yapar. Herşeyin kalitelisi - kalitesizi olduğu gibi psu larin da var bu demek değil ki kalitesi düşük olan her PSU skntidir c4 dür. Bulunduğun bölgede elektrik skntisi yoktur voltajlarda problem yoktur stabil bi elektrik vardır niye sorun olsun ki? Yinede kafam az dha rahat etsin diye bi akım koruma alirsın yoluna bakarsın. Ama dersenki ben köy gibi biyerdeyim elektrikler çok gibip geliyor voltajlar çok düşüyor tellere kamyon çarpıyor, rizedeyim sürekli yağış var sürekli şimşek çakıyor o zmn deriz ki tabi ki dandik psu kullanma en iyi özellikte olanı al. Eskiden bu kdr özellikli kaliteli psu larmi vardı sanki 15 senelik eski bilgisayarlar onca badire atlatmış seneleri ezmis c4 olmamışta şimdiki yeni teknoloji ürünler mi c4 olacak

Qlck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saol hocam içimi bir nebze olsun rahatlattın elektrik kesintisine bir ortalama ver desen veremem çok nadir kesinti oluyor.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
C4 diyenlere sor bakalm kaç kere patlayan psu görmüş. Arkadaş bzm milletin huyu bu sen bir dersin onlar bin yapar. Herşeyin kalitelisi - kalitesizi olduğu gibi psu larin da var bu demek değil ki kalitesi düşük olan her PSU skntidir c4 dür. Bulunduğun bölgede elektrik skntisi yoktur voltajlarda problem yoktur stabil bi elektrik vardır niye sorun olsun ki? Yinede kafam az dha rahat etsin diye bi akım koruma alirsın yoluna bakarsın. Ama dersenki ben köy gibi biyerdeyim elektrikler çok gibip geliyor voltajlar çok düşüyor tellere kamyon çarpıyor, rizedeyim sürekli yağış var sürekli şimşek çakıyor o zmn deriz ki tabi ki dandik psu kullanma en iyi özellikte olanı al. Eskiden bu kdr özellikli kaliteli psu larmi vardı sanki 15 senelik eski bilgisayarlar onca badire atlatmış seneleri ezmis c4 olmamışta şimdiki yeni teknoloji ürünler mi c4 olacak
katılıyorum dedigine gecenelrde vatan pc ye gittim hatta sitedeki birkac hazır sistemi toplayan hazır sistem bölümündeki adamla konustum topladigim cogu uygun fiyatlı sisteme rampage psu 650w koydum bugüne kadar şikayette bulunan veya psu kaynaklı buraya kasa getiren olmadı diyo yani evet paran varsa bilindik markaları almalısın ama yoksada c4 falan abarttıklarını dusunuyorum

Top Bottom