🔥İndirim 🔥🔥🔥 ModArt DDR5 12400F / 4060 (windforce değil) 20.999TL 🔥🔥🔥

Reaksiyon skoru
55
Windforce ya da ventus 4060 bir bitmedi ellerinde , her sistem de var.
Yine de ddr5 20k olması güzel , zaten bu bütçede de ddr5 alınmalı.
Fps oyunlarında 5600'e göre 12400f daha düşük fps verse de düşünülebilir ama ben tercih etmem.

Ventus çöp diyenler gelmeden söyleyeyim, başlarım ventusunuza RTX 4060 bu ne kadar ısınabilir en fazla, ezberden konuşmayın. Fiyat çok güzel duruyor ama PSU, SSD, Ram değişince yine pahalı oluyor ne yazık ki. PSU düzgün olsaydı çok iyiydi

Ventus çöp diyenler gelmeden söyleyeyim, başlarım ventusunuza RTX 4060 bu ne kadar ısınabilir en fazla, ezberden konuşmayın. Fiyat çok güzel duruyor ama PSU, SSD, Ram değişince yine pahalı oluyor ne yazık ki. PSU düzgün olsaydı çok iyiydi
yılbaşına girmeden önce arkadaşa beyaz sistem dizmeye çalışıyoruz sistemden sadece 4060ı alıp diğer parçaları satmak mantıklı sence bana göre mantıklı çünkü yılbaşından sonra bu tarz sistemler bile 25 olur gibi

RTX 4060 ne kadar ısınabilir en fazla lafı çok yanlış, ısınıyor. Ortalama altı soğutmaya sahip kesinlikle, bu fiyata ddr5 ama güvenmeyeceğim PSU biraz düşündürücü

4060 lı hazır sistemlerin stok eritme çabaları olduğunu düşünüyorum b580 in potansiyelinin farkındalar sanırım

yılbaşına girmeden önce arkadaşa beyaz sistem dizmeye çalışıyoruz sistemden sadece 4060ı alıp diğer parçaları satmak mantıklı sence bana göre mantıklı çünkü yılbaşından sonra bu tarz sistemler bile 25 olur gibi
Bence mantıklı değil , beyaz sistem almak istesem vatanı kovalardım , beyaz thermaltake kasa + beyaz asus dualle sürekli sistem çıkarıyor fiyatı da 20 - 21k oluyodu

RTX 4060 ne kadar ısınabilir en fazla lafı çok yanlış, ısınıyor. Ortalama altı soğutmaya sahip kesinlikle, bu fiyata ddr5 ama güvenmeyeceğim PSU biraz düşündürücü
Ventus soğutması diğer modellere göre kötü ama kullanılamayacak kadar kötü bir soğutması yok, bunu çoğu kişiye anlatamadığım için öyle söyledim.

Bence mantıklı değil , beyaz sistem almak istesem vatanı kovalardım , beyaz thermaltake kasa + beyaz asus dualle sürekli sistem çıkarıyor fiyatı da 20 - 21k oluyodu
şuan vatan hayatta yapmaz o tarz kampanyayı zaten yılbaşı gelmek üzere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,284
Üyeler
175,017
Son üye
se7en7
Geri