muhtemelen böyle bir sistem gelecek12100F RX6600 9999₺ ye kapatalım bence.
3050 den daha düşük olduğu söylendi. 6500XT veya 6400 dür.muhtemelen böyle bir sistem gelecek
Yeni mağaza açılışı olacakmış. Bence internet üzerinden sınırlı stok satışı yapılıp mağazadan alıma daha fazla stok konulur. O yüzden kapılarda gecelerden başlayan sıralar olabilir.Arkadaşlar instagram'da son hikayesinde çok iddialı konuşmuş açıkcası ben bu hafta donanım arşivinin inceleyeceği veya pc hocasının çıkaracağı sistemlerden birini almayı planlıyordum bu yeni itopya mağazasının açılışına özel cep yapmayacak çok iyi bir sistem çıkaracağını söyledi yeni itopya mağazası ne zaman açılacak bilgisi olan var mı acaba?
Peki 12100f 6500XT sistem 10k civarına alınır mı? Çok anlamıyorum ama 6500XT 4GB diye biliyorum bu ileride sorun yaşatır mı?3050 den daha düşük olduğu söylendi. 6500XT veya 6400 dür.
Nerede söylendi hocam kesin bir bilgi mi?3050 den daha düşük olduğu söylendi. 6500XT veya 6400 dür.
yorumlarin birine yazmisti bence 1660ti olacakNerede söylendi hocam kesin bir bilgi mi?
Umarım ekran kartını özelleştirebileceğimiz bir sistem gelir 12100f 6600 bekliyorum uzun zamandır donanım arşivi yapmıştı askerdeydim yetişemedimyorumlarin birine yazmisti bence 1660ti olacak
Yukarıda ss attım 3050 den düşük olacağını söyledi.Umarım ekran kartını özelleştirebileceğimiz bir sistem gelir 12100f 6600 bekliyorum uzun zamandır donanım arşivi yapmıştı askerdeydim yetişemedim
almak için demedim sattım zaten kendiminkini macbookda takılıyorum şuan 2-3 ay içinde de acil bir şey olmazsa düşünmüyorum bir rakip eledin aferin sanatAKİP EDİCEKSİN KARDEŞ