Neler Yeni

🔥Modart M9 , bilgilendirme 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sağol kanka yardımcı olduğun için. Keyfine kasayı GT501 White a yükseltmek istiyorum ve de ssd yi 1tb. Onun dışında Ram 3200 ise 3600 yapacağım çekerim öyle
Rami 32 yap bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gerek var mı ki 32 ye . Yazılım ve oyun dışında bir işte kullanacağımı düşünmüyorum
Ben olsam yapardım yazılım da yapıyorsun hem gerçi işlemci önemli ama o zaten güçlü Ram 32 olursa ileriye dönük efsane olur diye düşünüyorum

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Ben olsam yapardım yazılım da yapıyorsun hem gerçi işlemci önemli ama o zaten güçlü Ram 32 olursa ileriye dönük efsane olur diye düşünüyorum
Site üzerinden mi özelleştireyim ayrı indirim mi kovalayayım ssd ve ram için peki. Birde sadece işlemci + ekran kartı + sıvı soğutma 26 civarına geliyor. Bunlar nasıl 25k civarına çekecek acaba

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Site üzerinden mi özelleştireyim ayrı indirim mi kovalayayım ssd ve ram için peki. Birde sadece işlemci + ekran kartı + sıvı soğutma 26 civarına geliyor. Bunlar nasıl 25k civarına çekecek acaba
Bekleyip göreceğiz onu o da onun sırrı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakicam fiyatına gerçekten güzel olursa satmak için alacağım bende

Akanzai

80+
Tahminimce gerçek parçalar
12100F işlemci shoplu resimde net
H610M-K shoplu resimde yine net
G.SKILL RIPJAWS BLACK 3600 MHz gerçek gibi duruyor
Goodram 512GB M2 SSD PX500 gerçek gibi duruyor
Rampage Reaction 600W 80 PLUS gerçek gibi duruyor
ASUS DUAL RTX 3050 OC EDITION shoplu ama PCIe 4.0 ve giriş seviye bi bu var.
Bu şekilde gelirse direk yapıştırıyım mı yoksa ryzen 5600 ile rx 6600 ikilisini mi bekliyim ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom