🔥Modart M9 , bilgilendirme 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gerek var mı ki 32 ye . Yazılım ve oyun dışında bir işte kullanacağımı düşünmüyorum
Ben olsam yapardım yazılım da yapıyorsun hem gerçi işlemci önemli ama o zaten güçlü Ram 32 olursa ileriye dönük efsane olur diye düşünüyorum

Ben olsam yapardım yazılım da yapıyorsun hem gerçi işlemci önemli ama o zaten güçlü Ram 32 olursa ileriye dönük efsane olur diye düşünüyorum
Site üzerinden mi özelleştireyim ayrı indirim mi kovalayayım ssd ve ram için peki. Birde sadece işlemci + ekran kartı + sıvı soğutma 26 civarına geliyor. Bunlar nasıl 25k civarına çekecek acaba

Site üzerinden mi özelleştireyim ayrı indirim mi kovalayayım ssd ve ram için peki. Birde sadece işlemci + ekran kartı + sıvı soğutma 26 civarına geliyor. Bunlar nasıl 25k civarına çekecek acaba
Bekleyip göreceğiz onu o da onun sırrı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakicam fiyatına gerçekten güzel olursa satmak için alacağım bende

Tahminimce gerçek parçalar
12100F işlemci shoplu resimde net
H610M-K shoplu resimde yine net
G.SKILL RIPJAWS BLACK 3600 MHz gerçek gibi duruyor
Goodram 512GB M2 SSD PX500 gerçek gibi duruyor
Rampage Reaction 600W 80 PLUS gerçek gibi duruyor
ASUS DUAL RTX 3050 OC EDITION shoplu ama PCIe 4.0 ve giriş seviye bi bu var.
Bu şekilde gelirse direk yapıştırıyım mı yoksa ryzen 5600 ile rx 6600 ikilisini mi bekliyim ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri