modart m9 değerler normal mi?

salihuysal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
beyler csgo da 12400f 70-75 dereceleri görüyor normal mi fan fızı 30 otomatikken 65-75 değerlere alıyorum sıcaklık düşmüyor normal mi sizce ?

beyler csgo da 12400f 70-75 dereceleri görüyor normal mi fan fızı 30 otomatikken 65-75 değerlere alıyorum sıcaklık düşmüyor normal mi sizce ?
bende i3 12100f var o değerleri görmedi stok fan bence biraz yüksek gibi csgo için hani rdr2 falan girdiğini düşünemiyorum sistem kapanabilir ısıdan

İşlemci için normal çok geliyor ise UV yada kule tipi fan alabilirsiniz
Ben uv yaptım çokta rahat kullanıyorum
3060 5600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 5600
İslemci sıcaklıkları 35-85 arası

diğer oyunlarda nasıl
sistmei daha bugün kurdum diğer oyunları yükleyemedim ama csgo da yüksek geldi diğerlerinde de bu civar olur gibi

3060 5600

İslemci sıcaklıkları 35-85 arası
uv nedir ?

sistmei daha bugün kurdum diğer oyunları yükleyemedim ama csgo da yüksek geldi diğerlerinde de bu civar olur gibi

uv nedir ?
Undervolt işlemci gücünü hafif kısarak daha stabil çalismasını sağlar ilk aldiğimda farcry5 92 derece valorant 87 rdr2 87 idi şuan max 75

CSGO ya göre yüksek geldi bana değerler. Ben cyberpunk da 70-75 dereceleri görüyorum.

Undervolt işlemci gücünü hafif kısarak daha stabil çalismasını sağlar ilk aldiğimda farcry5 92 derece valorant 87 rdr2 87 idi şuan max 75

öneriniz var mı?

bunu nereden yapabilirim
Anakart modeliniz ne ise o ytb videosundan bakın yapın ama uyarayım işlemciyi sakata getirebilirsiniz ciddi bir işlem

Anakart modeliniz ne ise o ytb videosundan bakın yapın ama uyarayım işlemciyi sakata getirebilirsiniz ciddi bir işlem
Yapmadam önce stok fanın macununu değiştirin
Yanlış monte etmiş ölebilirsiniz

Geri