salihuysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
beyler csgo da 12400f 70-75 dereceleri görüyor normal mi fan fızı 30 otomatikken 65-75 değerlere alıyorum sıcaklık düşmüyor normal mi sizce ?
bende i3 12100f var o değerleri görmedi stok fan bence biraz yüksek gibi csgo için hani rdr2 falan girdiğini düşünemiyorum sistem kapanabilir ısıdanbeyler csgo da 12400f 70-75 dereceleri görüyor normal mi fan fızı 30 otomatikken 65-75 değerlere alıyorum sıcaklık düşmüyor normal mi sizce ?
çözümü nedir bana da yüksek geldibende i3 12100f var o değerleri görmedi stok fan bence biraz yüksek gibi csgo için hani rdr2 falan girdiğini düşünemiyorum sistem kapanabilir ısıdan
İşlemci için normal çok geliyor ise UV yada kule tipi fan alabilirsinizbeyler csgo da 12400f 70-75 dereceleri görüyor normal mi fan fızı 30 otomatikken 65-75 değerlere alıyorum sıcaklık düşmüyor normal mi sizce ?
İslemci sıcaklıkları 35-85 arasıİşlemci için normal çok geliyor ise UV yada kule tipi fan alabilirsiniz
Ben uv yaptım çokta rahat kullanıyorum
3060 5600
diğer oyunlarda nasılbeyler csgo da 12400f 70-75 dereceleri görüyor normal mi fan fızı 30 otomatikken 65-75 değerlere alıyorum sıcaklık düşmüyor normal mi sizce ?
sistmei daha bugün kurdum diğer oyunları yükleyemedim ama csgo da yüksek geldi diğerlerinde de bu civar olur gibidiğer oyunlarda nasıl
uv nedir ?İşlemci için normal çok geliyor ise UV yada kule tipi fan alabilirsiniz
Ben uv yaptım çokta rahat kullanıyorum
3060 5600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İslemci sıcaklıkları 35-85 arası
Undervolt işlemci gücünü hafif kısarak daha stabil çalismasını sağlar ilk aldiğimda farcry5 92 derece valorant 87 rdr2 87 idi şuan max 75sistmei daha bugün kurdum diğer oyunları yükleyemedim ama csgo da yüksek geldi diğerlerinde de bu civar olur gibi
uv nedir ?
öneriniz var mı?CSGO ya göre yüksek geldi bana değerler. Ben cyberpunk da 70-75 dereceleri görüyorum.
bunu nereden yapabilirimUndervolt işlemci gücünü hafif kısarak daha stabil çalismasını sağlar ilk aldiğimda farcry5 92 derece valorant 87 rdr2 87 idi şuan max 75
Undervolt işlemci gücünü hafif kısarak daha stabil çalismasını sağlar ilk aldiğimda farcry5 92 derece valorant 87 rdr2 87 idi şuan max 75
Anakart modeliniz ne ise o ytb videosundan bakın yapın ama uyarayım işlemciyi sakata getirebilirsiniz ciddi bir işlemöneriniz var mı?
bunu nereden yapabilirim
Yapmadam önce stok fanın macununu değiştirinAnakart modeliniz ne ise o ytb videosundan bakın yapın ama uyarayım işlemciyi sakata getirebilirsiniz ciddi bir işlem