Neler Yeni

Modart M9 vs Gametalk 2

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
Bütçe
13500
Merhaba arkadaşlar dün gametalk 2. çıkan sistemini aldım bugün modart çıkaracak daha fiyat performans ve kaliteli olursa onu almayı düşünüyorum fakat gametalk parça kalitesi çok iyi gözüktü bana sizce 12400f 3060 çıkarsa parça kalitesine bakmadan modartın sistemini alıp vatandan iptal etmeli miyim?

whisper snow

80+ Silver
iptal et bence Modart da Ventus çıkaracak

whisper snow

80+ Silver
parça kalitesinden kastım gerek ssd gerek güç kaynağı kasa vs.
Anakart işlemci kasa ve psu belli zaten Thermaltake Versa T25 550W
Ramler ve SSD de Goodram olur yüksek ihtimalle

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar dün gametalk 2. çıkan sistemini aldım bugün modart çıkaracak daha fiyat performans ve kaliteli olursa onu almayı düşünüyorum fakat gametalk parça kalitesi çok iyi gözüktü bana sizce 12400f 3060 çıkarsa parça kalitesine bakmadan modartın sistemini alıp vatandan iptal etmeli miyim?
Vatandakini iptal ettirme bence

NightRose

80+ Bronze
ventus olacağını nerden biliyosun söyledi mi bir yerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçen 13500se zaten modart sistem bütçeni aşar min 14k bekliyorum ben

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ventus olacağını nerden biliyosun söyledi mi bir yerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçen 13500se zaten modart sistem bütçeni aşar min 14k bekliyorum ben
umarım aşar da derdine yanmam 😃

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
Bence vatandaki sistem parasına çıkmazsa iptal etme. 13.500 TL falan olursa zaten kendi işlemcini satıp üstüne 1.300 TL ekleyip i5 alabilirsin. Vatanın parça kalitesi daha iyi olacaktır.

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Video yayinlandiktan sonra dusunme suren olucak bence o zaman degerlendirsen daha saglikli olur

NightRose

80+ Bronze
Bence vatandaki sistem parasına çıkmazsa iptal etme. 13.500 TL falan olursa zaten kendi işlemcini satıp üstüne 1.300 TL ekleyip i5 alabilirsin. Vatanın parça kalitesi daha iyi olacaktır.
kral giriş model parçalar sadece marka msi toplu olarak o kadar diğer sistem de tt kasa psu msi anakart falan belli bunun da çok kötü parça kalitesi yok görünenlere göre ssd ve rami görücez videoda

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
kral giriş model parçalar sadece marka msi toplu olarak o kadar diğer sistem de tt kasa psu msi anakart falan belli bunun da çok kötü parça kalitesi yok görünenlere göre ssd ve rami görücez videoda
evet kral msi kasasını anakartını ve ssdsini başarılı buluyorum o yüzden fakat video çıktığında @Aozy'nin dediği gibi burada düşünmekte fayda var

NightRose

80+ Bronze
evet kral msi kasasını anakartını ve ssdsini başarılı buluyorum o yüzden fakat video çıktığında @Aozy'nin dediği gibi burada düşünmekte fayda var
sen iptal etme zaten belirttiğin bütçenin az da olsa üstünde olacaktır

Top Bottom