Allah'a emanet olsa yine iyiEkran kartı hem model hem gpu olarak Allaha emanet valla
Allah'a emanet olsa yine iyiEkran kartı hem model hem gpu olarak Allaha emanet valla
19k'ya rtx 4060 varken bu kart çöptü ama şimdi belki düşünülebilir oynadığınız oyunlara göreAlınır bence gtx 3060 la eş bir kart.
Onun sorunu başka bence server da gidiyor anlık olarak o anda oluyorElimde A750 + i5 13400F var CS oynarken ayda yılda bir anlık donuyor geri geliyor onun dışında başka oyunlarda herhangi bir çökme sorunu yok. Kart hala birkaç güncelleme ve oyun desteğine ihtiyacı olsa da alınabilir.
Bana gösteremediği 5 oyun sayar mısın? Özellikle bilindik olanlar olsun rica ediyorumFiyat çok iyi ancak hala arc serisinin tam performans gösteremediğini düşünüyorum.
Tam performanstan kastı oyun desteği ise max 2-3 bilindik oyun destek vermiyor. Örnek olarak aklıma bir tek Detroit Become Human geliyor. Onların dışında gayet iyi performans veriyor.Bana gösteremediği 5 oyun sayar mısın? Özellikle bilindik olanlar olsun rica ediyorum
Hala güncellemeye ihtiyacı olsa da şahsen %80-85 performansını veriyor o bile 3060'tan iyi kart olmasını sağlıyor.Fiyat çok iyi ancak hala arc serisinin tam performans gösteremediğini düşünüyorum.
Bu sistem yüzkat daha yalnız, 12400F ARC A750 daha iyi 6600 den. Driverlar iyileşiyor. Her güncellemede de performansı artıyor kartın.1K Farkla Buna Benzer Sitemler Alabiliyorsun
Sinerji Wunch Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus XS OC V3 4GB GTX1650 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Wunch Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus XS OC V3 4GB GTX1650 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bugün 1660S ve 5600'lü sistemi enainin birine 20'kya postaladım bunu aldım 5k cepteMODARTpc yeni sistemi Neron Silver | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Sparkle Intel Arc A750 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
https://incehesap.link/NeronSilver
Evet sıcaklığı biraz fazla bu sorun soğutucu koyularak düzeltilebilir.Bu model Cyberpunk oynarken %99 kullanımda 77 derece çalışıyor. Sapphire Pulse RX 6600'ler bile görmüyor bu sıcaklıkları. Alacaklar buna göre alsın.
Kaça sattın hocam? 20'ye sattım demeyin, öyleyse alan kişi iyi enayiymiş.bugün 1660S ve 5600'lü sistemi enainin birine 20'kya postaladım bunu aldım 5k cepte
20kEvet sıcaklığı biraz fazla bu sorun soğutucu koyularak düzeltilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaça sattın hocam?
Ben de geçen öyle enayayi rastladim 5. nesil i5 ve ekran kartını hatırlamıyorum sanırım 1650 sisteme 17K vermiş herif. Ben bir sistem alırken bile 100 kez düşünüyorum üstüne 0 almak için uğraşıyorum herifler tak diye alıyor kötü sistemi.
Bende monitör vardı ama.Ben de geçen öyle enayayi rastladim 5. nesil i5 ve ekran kartını hatırlamıyorum sanırım 1650 sisteme 17K vermiş herif.
İyiymiş o zaman, benim gördüğüm daha büyük enayiymiş. İnternet kafe sahibi kitlemiş adama .Bende monitör vardı ama.