bunun yaptıgı sıstemler cok geç bitiyor ama stok konusunda hakkını yıyemeyizBu adam kadar itici biri yok youtube piyasasında. Dün çıkan sistem 50 stok bile olsa 50 tane yüzü güldürdü. Millet pch forumda teşekkür konuları açıyor. Takip falan etmeyin bunu
Dert stok değil Taner hoca 2000 stoğa yakın 2060lı çıkarmıştı. Çıkınca çıkıyor. Ama mesele tek stok değil. Kaldı ki kendisi bile böyle çabuk biten az stoklu sistemler yapıyordubunun yaptıgı sıstemler cok geç bitiyor ama stok konusunda hakkını yıyemeyiz
O iddialı cümlenin karşılığı senin dediğin gibi olursa doğru olmuş olur.Adam o kadar iddialı konuşmuş ki 10k ya 3060 felan çıkarmak heralde
Eylül ayındabugün mü çıkacak
Dert stok değil Taner hoca 2000 stoğa yakın 2060lı çıkarmıştı. Çıkınca çıkıyor. Ama mesele tek stok değil. Kaldı ki kendisi bile böyle çabuk biten az stoklu sistemler yapıyordu
Hocam dert tabii ki Stok en azından videoda söyleseydi Stok sayısını ve linki erken açmasaydı kimse çıtını çıkaramazdı çünki o sisteme bence 100 Stok bile fazla ama ben bu konuda modart pc ye hak veriyorum tamamen reklam amaçlı yapılmıitı bence kimse yanlış anlamasın benim bu piyasada en çok sevdiğim insandır kendisi ama insan eleştirmeye önce kendi sevdiklerinden başlamalıDert stok değil Taner hoca 2000 stoğa yakın 2060lı çıkarmıştı. Çıkınca çıkıyor. Ama mesele tek stok değil. Kaldı ki kendisi bile böyle çabuk biten az stoklu sistemler yapıyordu