Ayn fiyat avantajı yok olmamış bu sefertm ab bağırma
Şu sistem çok uzun süredir 12 civarıydı zaten ya özel videoluk falan bir şey göremedim ben.![]()
CYBER-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-6600 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bağırmadim ki farkında değilim büyük açık kalmıştm ab bağırma
Şu sistem çok uzun süredir 12 civarıydı zaten ya özel videoluk falan bir şey göremedim ben.![]()
CYBER-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-6600 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Makarasına dedim ya takılmaBağırmadim ki farkında değilim büyük açık kalmışzaten bir espirisi yok sistemde uzun zamandır olan fiyat sadece taksit seçeneği var işte o kadar
Bakalım belki ikincisi iyi olur ama bu aralar çıkmıyor adam akıllı onun nvdia olacağı da kesin bu AMD olduğuna göre ama fiyat iyi olması lazım gerçekten zaten parça kalitesi olmuyor sistemler de bari fiyatları iyi olsunMakarasına dedim ya takılmaPaylaşım için teşekkürler.
Doları 21 den hesaplıyorlar.Standart giriş seviyesi bi sistem aman aman bi fırsat değil. Son zamanlarda f/p kralı sistem çıkmaz oldu noluyor sizlere sorarım modart, abdullah, volkan...
KatılıyorumSistem olmamış bence tek artısı vade farksız taksit imkanı onun dışında peşin alacaklar için gaminggendeki sistem daha iyi
Evet biz tekstil sektöründeyiz malzeme alırken 21tl den hesap yapılıyor dolar 21 kesin olacak gözüyle bakılıyorDoları 21 den hesaplıyorlar.