📢 Modart PC Yeni Sistem Çıktı RX 6600📢

Standart giriş seviyesi bi sistem aman aman bi fırsat değil. Son zamanlarda f/p kralı sistem çıkmaz oldu noluyor sizlere sorarım modart, abdullah, volkan...

tm ab bağırma :(
Şu sistem çok uzun süredir 12 civarıydı zaten ya özel videoluk falan bir şey göremedim ben.
Bağırmadim ki farkında değilim büyük açık kalmış 😂 zaten bir espirisi yok sistemde uzun zamandır olan fiyat sadece taksit seçeneği var işte o kadar

Bağırmadim ki farkında değilim büyük açık kalmış 😂 zaten bir espirisi yok sistemde uzun zamandır olan fiyat sadece taksit seçeneği var işte o kadar
Makarasına dedim ya takılma :) Paylaşım için teşekkürler.

Kötü fiyatlandirma

Pahalı ya sal gitsin.

Makarasına dedim ya takılma :) Paylaşım için teşekkürler.
Bakalım belki ikincisi iyi olur ama bu aralar çıkmıyor adam akıllı onun nvdia olacağı da kesin bu AMD olduğuna göre ama fiyat iyi olması lazım gerçekten zaten parça kalitesi olmuyor sistemler de bari fiyatları iyi olsun

Sistem olmamış bence tek artısı vade farksız taksit imkanı onun dışında peşin alacaklar için gaminggendeki sistem daha iyi

Sistem olmamış bence tek artısı vade farksız taksit imkanı onun dışında peşin alacaklar için gaminggendeki sistem daha iyi
Katılıyorum 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doları 21 den hesaplıyorlar.
Evet biz tekstil sektöründeyiz malzeme alırken 21tl den hesap yapılıyor dolar 21 kesin olacak gözüyle bakılıyor

Satılmayacak ürünlere genelde itopya faizsiz taksit imkanı sağlıyor ama modart m9 gibi veya DA sistemlerde bunlar olmuyor nedense biliyorlar ki anında tükenecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri