3060'lı sistem için kötü parçalarla çıkarsa : 10.000₺-11.000₺'den fazlayı almayın aldırtmayın.
İyi parçalarla çıkarsa da : 12.500₺'den fazlayı almayın aldırtmayın.
3060ti için kötü parçalarla çıkarsa : 12.500₺-13.000₺'den fazlayı almayın aldırtmayın.
İyi parçalarla çıkarsa da : 13.000₺-14.500₺'den fazlayı almayın aldırtmayın.
A101, Bim, Şok, CarrefourSa ve Metro marketlere idari para cezası verildi. Bu yazıyı paylaşın pc mağazalarıyla da ona göre fiyatlarına düzen versinler yarın onlarında başına gelmesin sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankara’da 8 markete 150 bin lira fahiş fiyat cezası | Ankara Polatlı’da, döviz kurlarında yaşanan düşüşe rağmen raflarda yüksek fiyat uygulamasına devam eden marketlere cezai işlem uygulanıyor. Polatlı’da 8 adet zincir markete toplam 150 bin TL idari para cezası kesildi.
benim tahminim ellerindeki stokları bitirmeden bu indirimleri yapamayacakları yönünde. idari bi ceza gelirse ne ala bi ihtimal. en kötü 1 ay sürer daha bu krizin etkileri
bu mağazalar dolar kurun 17 olduğunda aldıkları parçaların faturalarını gösterirlerse devlet hiç bişey yapamaz adam elimdeki stok erisin yeni parçaları şu anki kurdan aldıgımda fiyat indirimi yaparım derse bişey yapamazlar
bu yazdıgım aynı şekilde dolar kurun 20-30 kuruş artıgında aniden fiyatları yukarı cektiklerinde de yapmaları gerekir
mağazalar yada bizlerin hiç bir sucları yok senin ülkenin paramı birimi meme coin e döndürürsen ne bekliyorsun
ModArt PC3 saat önce
28 Aralık akşamına hazır olun. Net saati veremiyorum ama tahminen 5 ten sonra. Kanala Abone olup tüm bildirimleri açmışsanız zaten sorun olmaz
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla sistemde ryzen5 3600 ve 3060 kullanılacakmış.
ModArt PC3 saat önce
28 Aralık akşamına hazır olun. Net saati veremiyorum ama tahminen 5 ten sonra. Kanala Abone olup tüm bildirimleri açmışsanız zaten sorun olmaz
Yorumlarda gördüğüm kadarıyla sistemde ryzen5 3600 ve 3060 kullanılacakmış.