Zaten çağdaş ile lütfi itopya için king sistemi çıkarttılar, bu hikayede de çağdaş yeni videom geliyor demiş kanalı için bir içerik hazırlıyor olabilir modart ile birlikte. Ben sistem olduğunu sanmıyorumAlıntıyı görüntüleArkadaslar gece gece rastladım ama itopya da en son ayın sistemini cekerken cekmisler galiba ,kasa cokta f/p gibi durmuyor ama bilgisi olan var mi modartın yakın tarihte sistem duyuracagını.
Üst düzey sistem serisi büyük ihtimalle. İtopya arada yapıyor böyle. 30K, 50K falan oluyor fiyatları.Zaten çağdaş ile lütfi itopya için king sistemi çıkarttılar, bu hikayede de çağdaş yeni videom geliyor demiş kanalı için bir içerik hazırlıyor olabilir modart ile birlikte. Ben sistem olduğunu sanmıyorum
Yani evet sistemdir ama beklemeye gerek yok baya pahalı olur. F/P ama RTX 3080 ve üstü ekran kartı olan pahalı sistem isteyen takip edebilir.Alıntıyı görüntüleArkadaslar gece gece rastladım ama itopya da en son ayın sistemini cekerken cekmisler galiba ,kasa cokta f/p gibi durmuyor ama bilgisi olan var mi modartın yakın tarihte sistem duyuracagını.
Evet böyle de olabilir kojirobloom adlı kanala da böyle bir şey yapmışlardı uzay mekiği gibiydiÜst düzey sistem serisi büyük ihtimalle. İtopya arada yapıyor böyle. 30K, 50K falan oluyor fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani evet sistemdir ama beklemeye gerek yok baya pahalı olur. F/P ama RTX 3080 ve üstü ekran kartı olan pahalı sistem isteyen takip edebilir.