Neler Yeni

Modart Sistem mi cıkartıyor ?

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
7A4EE6D9-199B-486F-BA3A-B821DA77B1ED.png
Arkadaslar gece gece rastladım ama itopya da en son ayın sistemini cekerken cekmisler galiba ,kasa cokta f/p gibi durmuyor ama bilgisi olan var mi modartın yakın tarihte sistem duyuracagını.

no-name

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleArkadaslar gece gece rastladım ama itopya da en son ayın sistemini cekerken cekmisler galiba ,kasa cokta f/p gibi durmuyor ama bilgisi olan var mi modartın yakın tarihte sistem duyuracagını.
Zaten çağdaş ile lütfi itopya için king sistemi çıkarttılar, bu hikayede de çağdaş yeni videom geliyor demiş kanalı için bir içerik hazırlıyor olabilir modart ile birlikte. Ben sistem olduğunu sanmıyorum

Ziona

80+ Silver
Çağdaş'a PC topladılar diyeceğim ancak zaten RTX 3090 var onda, yüksek ihtimal Çağdaş'dan süper f/p sistem geliyor Webtekno'dan gördük yani nasıl f/p yaptıklarını DA'nın sistemlerden daha ucuzdu (!)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten çağdaş ile lütfi itopya için king sistemi çıkarttılar, bu hikayede de çağdaş yeni videom geliyor demiş kanalı için bir içerik hazırlıyor olabilir modart ile birlikte. Ben sistem olduğunu sanmıyorum
Üst düzey sistem serisi büyük ihtimalle. İtopya arada yapıyor böyle. 30K, 50K falan oluyor fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleArkadaslar gece gece rastladım ama itopya da en son ayın sistemini cekerken cekmisler galiba ,kasa cokta f/p gibi durmuyor ama bilgisi olan var mi modartın yakın tarihte sistem duyuracagını.
Yani evet sistemdir ama beklemeye gerek yok baya pahalı olur. F/P ama RTX 3080 ve üstü ekran kartı olan pahalı sistem isteyen takip edebilir.

no-name

80+ Silver
Üst düzey sistem serisi büyük ihtimalle. İtopya arada yapıyor böyle. 30K, 50K falan oluyor fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani evet sistemdir ama beklemeye gerek yok baya pahalı olur. F/P ama RTX 3080 ve üstü ekran kartı olan pahalı sistem isteyen takip edebilir.
Evet böyle de olabilir kojirobloom adlı kanala da böyle bir şey yapmışlardı uzay mekiği gibiydi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,427
İsim
Diyarhan
Üst seviye sistem

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
İçinde sıvı soğutma var üst seviye sistemdir giriş seviyesi değil

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Üst seviye sistem F/P gelse güzel olur.

Top Bottom