Neler Yeni

Modartpc sistem geliyor

İceWolf

80+ Silver
yorumda öyle yaptıysa kesin 13.999 dur :)
daha fiyat kesinleşmeden kötülemelere başlıyorsunuz bile :) sizce de komik değil mi?
6700 liraya 6600xt aldık. Bu zamanda 14k sistemin neyine iyi diyelim. Bizim yaptığımız komik ve sen çıkan sistemi 14k ya satın alda komik birisi olmadığını herkese göster.

Senin tahminin nedir fiyat olarak
14 değildir benim tahminim. sizin gibi fiyatı görmeden de sistem gömmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

6700 liraya 6600xt aldık. Bu zamanda 14k sistemin neyine iyi diyelim. Bizim yaptığımız komik ve sen çıkan sistemi 14k ya satın alda komik birisi olmadığını herkese göster.
14 e çıkarsa o sistemden 1 tane alıp sana hediye edeceğim. herkes şahit olsun. ama çıkmazsa fiyatı belli bile olmayan sistemleri sırf boş yazmak için eleştirmeyeceğine söz vermeni istiyorum.
hala sistem 14 deyip eleştiriyorsunuz daha fiyat belli olmadan hahaha :)

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
sen tamamen yazmak için yazıyorsun. işaret etti ne demek ya hahahaha. fiyatı çıksın öyle kötüle bari :) hatta 14 çıksın hep beraber kötüleyelim. ama havaya yazma böyle çok komik oluyor

imkanı yok 14 olmasının
1650529877727.png

İceWolf

80+ Silver

14 e çıkarsa o sistemden 1 tane alıp sana hediye edeceğim. herkes şahit olsun. ama çıkmazsa fiyatı belli bile olmayan sistemleri sırf boş yazmak için eleştirmeyeceğine söz vermeni istiyorum.
14.000 ile 13.999 arasında 1 TL fark var. 13.999 TL çıkarsa senden sistemi bekliyorum, 1 TL farkı dert etmezsin heralde.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan

Kardeşim adam yorum atmış gördük gözlerimizle onun üstüne eleştiri yapıyoruz ve yapacağız tabi ki de

14.000 ile 13.999 arasında 1 TL fark var. 13.999 TL çıkarsa senden sistemi bekliyorum, 1 TL farkı dert etmezsin heralde.
o kadar küçük hesapların peşinde olmam merak etme. ben de söz sözdür. :) ama sen de söz ver. daha fiyatı belli bile olmayan sistemleri kim çıkarsa çıksın havaya eleştirmeyeceksin. tamam mıdır?

Kardeşim adam yorum atmış gördük gözlerimizle onun üstüne eleştiri yapıyoruz ve yapacağız tabi ki de
daha fiyatı belli olmayan sistemi gömmek komiktir kimse kusura bakmasın. fiyatı çıksın eleştirsin herkes kendine göre

İceWolf

80+ Silver
o kadar küçük hesapların peşinde olmam merak etme. ben de söz sözdür. :) ama sen de söz ver. daha fiyatı belli bile olmayan sistemleri kim çıkarsa çıksın havaya eleştirmeyeceksin. tamam mıdır?

daha fiyatı belli olmayan sistemi gömmek komiktir kimse kusura bakmasın. fiyatı çıksın eleştirsin herkes kendine göre
Adamsın.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Şu bir gerçekki kullanılan bileşenlerin kalitesi ortada. Benim kendi düşüncem bileşenler kalitesizse fiyat iyi olmak zorunda aga yoksa bir albenisi yok. Şu sistemi bu parçalarla ancak 11.999 liraya satın alırdım ben herhalde.
He gönül isterki şöyle geniş ferah eli yüzü düzgün bir kasa olsun
Sorunlu olmayan bir ssd olsun.
Girişin bir tık üstü Mosfet Soğutuculu bir anakart olsun
Fiyatta 14k olsun diyelim ki sistem güzel fiyatı eder. F/p demek illa en ucuz fiyat demek değildir aga. Parçalarına göre kalitesine göre uygun fiyat demektir.

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
13499 buraya yazıyorum. Bu fiyatında üstünde olursa kesilinlikle almaya değmez . Umarım yanılırımda 12-13 arası olur.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan

Kardeşim sen modart mısın? Millet neden eleştirmesin ortada kesin olmasa da bir fiyat var onun hakkında herkes eleştiri yapma hakkına sahip 😂 bu kadar savunmaya ne gerek var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,296
Üyeler
166,354
Son üye
ne4rlastt
Top Bottom