Neler Yeni

🔥MODART YENİ SİSTEM QP KRONOS🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer
e zaten asus diye o fiyat, öyle olduktan sonra daha da ucuza bulunur her zaman

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Konudan alakasiz su arkadasi hic samimi bulmuyorum. Asiri derecedeyanarli donerli duruyor. Ayriyetten bir kac inceleme videosunu inceledim. Cikar sagladigi yeri gereksiz ovuyor.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Arda doğan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan
30-35k dan sonra indirim miktarı iyi olmuyor o bütçeye zaten alan kişi kendisi topluyor.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
lappelduvide
Konudan alakasiz su arkadasi hic samimi bulmuyorum. Asiri derecedeyanarli donerli duruyor. Ayriyetten bir kac inceleme videosunu inceledim. Cikar sagladigi yeri gereksiz ovuyor.
aynen öyle aşırı abartarak anlatıyor ve bu çizgisini her videoda hiç bozmuyor aaaaaaaabiiiiiiiiiiiii buuuuuuuu işteeeeee yaaaaaaaaaaaa gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Sistem fiyatları hakkında bilgisi olmayan konuşmasın. Bu sistemde fiyat avantajı yok.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Fiyat avantajı yok gibi ama alınmayacak sistem değil tüm parçalar kaliteli stok fan yerine pearless asassin koymalarini beklerdim ama parça kalitesi çok güzel

asko56

80+ Silver

hayriye

80+ Bronze
Kesinlikle katılıyorum eski bir ekran kartı videosunda 5000₺ daha koyamazsın rog alamazsın diyordu. Aynı çip ekran kartına niye 5 bin daha koyup Rog almaman gerektiğini söylemiyor. Kule tipi soğutucu videosu var fan kanatçığını övüyor milimetreyi övüyor her sıvı soğutma videosunda ısı kanatları sık dokunmuş diyor her videoda yalansız diyor bir siteye laf ediyordu biz kötüleriz diyordu 1-2 hafta sonra sistem çıkartırar omurga seviyesi biraz az bu adamın konuşmasından bıyığından belli

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Asus'a lafım yok ama bu paraya bu sistem tr şartlarına göre pahalı be hocam ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,987
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom