Değmez![]()
QP Kronos AMD Oyun Bilgisayarı
Hazır sistemler 1-3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz [email protected] adresinden mail yolu ile iletişime...www.qp.com.tr
aynen öyle aşırı abartarak anlatıyor ve bu çizgisini her videoda hiç bozmuyor aaaaaaaabiiiiiiiiiiiii buuuuuuuu işteeeeee yaaaaaaaaaaaa gibiKonudan alakasiz su arkadasi hic samimi bulmuyorum. Asiri derecedeyanarli donerli duruyor. Ayriyetten bir kac inceleme videosunu inceledim. Cikar sagladigi yeri gereksiz ovuyor.
7600x para israfı onun yerine ankartı x670p yapmak daha mantıklıshark ı aynı parçaları koymak için önermiyoruz ki kendin özel konfigre et diye diyoruz shark 7a yada asus koyarsak aynı fiyat hatta pahalıya çıkar
Alıntıyı görüntüle
Fiyat avantajı yok gibi ama alınmayacak sistem değil tüm parçalar kaliteli stok fan yerine pearless asassin koymalarini beklerdim ama parça kalitesi çok güzel![]()
QP Kronos AMD Oyun Bilgisayarı
Hazır sistemler 1-3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz [email protected] adresinden mail yolu ile iletişime...www.qp.com.tr
ben örnek olsun diye koydum ama oda yapılır sonuçta seçnek bol şartlama yok shark 7a da7600x para israfı onun yerine ankartı x670p yapmak daha mantıklı
Kesinlikle katılıyorum eski bir ekran kartı videosunda 5000₺ daha koyamazsın rog alamazsın diyordu. Aynı çip ekran kartına niye 5 bin daha koyup Rog almaman gerektiğini söylemiyor. Kule tipi soğutucu videosu var fan kanatçığını övüyor milimetreyi övüyor her sıvı soğutma videosunda ısı kanatları sık dokunmuş diyor her videoda yalansız diyor bir siteye laf ediyordu biz kötüleriz diyordu 1-2 hafta sonra sistem çıkartırar omurga seviyesi biraz az bu adamın konuşmasından bıyığından belliKonudan alakasiz su arkadasi hic samimi bulmuyorum. Asiri derecedeyanarli donerli duruyor. Ayriyetten bir kac inceleme videosunu inceledim. Cikar sagladigi yeri gereksiz ovuyor.