Neler Yeni

MODEL D DEN NEYE GEÇMELİYİM

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
ARKADAŞLAR BÜTÇEM 800 900lerdr model D den kablosuz bir mouseye geçmek istiyorum attack shark ajazz vs o tarz modeller hoşuma gidiyor iyilermi iyiyse hangi model iyi onlar kötüyse ne almalıyım yardım ederseniz sevinirim 2.elde olur

Son düzenleme:

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Seyfullah
Kablosuz bir mouse istiyorsan 1500 civarını gözden çıkartman lazım yoksa geçtiğin mouse daha kötü olacaktır büyük ihtimal

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz bir mouse istiyorsan 1500 civarını gözden çıkartman lazım yoksa geçtiğin mouse daha kötü olacaktır büyük ihtimal
2.elde olur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.elde olur hocam
max ne kadar cıkarsın bu butcelere adam akıllı bırsey yok
2.elde olur

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Seyfullah
2.elde olur hocam
İkinci elde de çok iç açıcı modeller yok benim bildiğim. Aj 159 prolar fena değil onlara bakabilirsin ama garantilerinin olmaması bi dezavantaj. 1000 tl civarında bulabilirsin bence pazarlıkla.

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
İkinci elde de çok iç açıcı modeller yok benim bildiğim. Aj 159 prolar fena değil onlara bakabilirsin ama garantilerinin olmaması bi dezavantaj. 1000 tl civarında bulabilirsin bence pazarlıkla.
hocam aj099 ve aj199 uygun fiyatlı 2.elde 0 kutulu 600e fşn bile var a159 çok güzel ama 1500den aşşağı göremedim hiç maalesef

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Hocam bahsettiğin model hakkında bilgim yok profesyonel bir mouse arıyorsan bilemeyeceğim sadece fikir olması adına aşağıdaki mouseyi aldım ben bugün geldi daha ilk izlenimlerime göre güzel stabil de çalışıyor şuanlık fakat dediğim gibi profesyonel kullanım için uygun mu bilmiyorum.

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
Hocam bahsettiğin model hakkında bilgim yok profesyonel bir mouse arıyorsan bilemeyeceğim sadece fikir olması adına aşağıdaki mouseyi aldım ben bugün geldi daha ilk izlenimlerime göre güzel stabil de çalışıyor şuanlık fakat dediğim gibi profesyonel kullanım için uygun mu bilmiyorum.

Aslında fiyatına göre hz si epey iyi fakat biraz ağır 60gr kullandım uzun süre hafif bir mouse daha iyi olur

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Aslında fiyatına göre hz si epey iyi fakat biraz ağır 60gr kullandım uzun süre hafif bir mouse daha iyi olur
Ağırlık olarak evet ağır benim elim tam kavradı profesyonel olarak ilgilenmediğim için pek sorun yaratmıyor bana. Tercih sizin naçizane önerimdir.

Lxran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kürşat Emin SELÇUK
Ağırlık olarak evet ağır benim elim tam kavradı profesyonel olarak ilgilenmediğim için pek sorun yaratmıyor bana. Tercih sizin naçizane önerimdir.
Teşekkür ederim öneriniz için

Gurkanpiro

80+ Platinum

eger kablosuz hastalıgı yoksa model d den geçmek saçmalık

Top Bottom