Yardım Modem aldım pingim uçuyor

Skytten

80+
Reaksiyon skoru
37
Kısa süre önce Zyxel VMG 3925-B10B model modemim bozuldu ve yeni bir tane almaya karar verdim aldım da VMG 3625-T50B model bir modem satın aldım ancak önceki modemde 45-60 ping alırken cs de bu modemle 85 den aşşağıyı görmüyorum sorunu bir türlü çözemedim eğer bu sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Müşteri hizmetlerini bir arayın buraya yazdığınız gibi onlara anlatın ondan sonra çözülmezse tekrar bakarız.

Müşteri hizmetlerini bir arayın buraya yazdığınız gibi onlara anlatın ondan sonra çözülmezse tekrar bakarız.
Hem zyxel destek hattını aradım onlar diyor ki internet servis sağlayıcınızla görüşün internet servis sağlayıcısı zyxel ile görüşün diyor ben arada kaldım

Direkt modemi değiştirip çalıştırdınız mı yoksa kurulum felan yaptınız mı?
Bir de internet sağlayıcınız nedir ve hangi paketi kullanıyorsunuz?
DNS değiştirmeyi biliyorsanız 1.1.1.1 / 1.0.0.1 adresini uygulayın. Öyle deneyin.
Post automatically merged:

DNS değiştirdikten sonra oyun ayarlarından da max kabul edilebilir ping ayarını 70 felan yapın yani düşürmeyi deneyin.

Öncelikle Türknet kullanıcısıyım 100mbps bir paketim var Modem geldiğinden beri herhangi bir kurulum yapmama gerek kalmadı kendisi direkt otomatik kurulum yaptı modem üzerinde yaptığım tek değişiklik wifi şifresini değiştirmek dns değiştirmeyi denememiştim ama bir deneyeyim sonucu paylaşırım
DNS değiştirmeyi biliyorsanız 1.1.1.1 / 1.0.0.1 adresini uygulayın. Öyle deneyin.

DNS değiştirdikten sonra oyun ayarlarından da max kabul edilebilir ping ayarını 70 felan yapın yani düşürmeyi deneyin.

denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı

Son düzenleme:
Bir speedtest yapın bakalım değerler normal mi

Arkaplandaki her şeyi kapatın ve kabloyla bağlanın wifi değil.

Bir speedtest yapın bakalım değerler normal mi

Arkaplandaki her şeyi kapatın ve kabloyla bağlanın wifi değil.
dostum speedtest yaptım fakat 34 ping gibi absürt bir değer aldım indirme hızım 82 upload 8

Modem arayüzüne girip Xdsl istatistikleri kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız

dostum kusura bakma iş güç derken yazamadım öncelikle görüşmelerimden sonra benim aldığım hızın 88 fakat kullandığım tarifenin 100 lük tarife olmasından kaynaklı sağlıklı değilmiş bağlantım şuan internet hızımı 75 gibi bir pakete indirgetmeyi düşünüyorum Türknet ile iletişim halindeyim bakalım bir değişme olursa konuyu kapatacağım yardımın için teşekkürler Xdsl istatiği kısmında 91mbps download 9mbps upstream alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,863
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri