Yardım Modem Arayüzüne Giremiyorum

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmiştim, şuan aynısını giriyorum ama modem arayüzüne erişemiyorum. Unutmuşumdur diye PC ve telefonun bağlantısını kesip tekrar girmeyi denedim oldu yani unutmamışım kullanıcı adını ve şifreyi doğrularmış.
Ekran Görüntüsü (181).png

Kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmiştim, şuan aynısını giriyorum ama modem arayüzüne erişemiyorum. Unutmuşumdur diye PC ve telefonun bağlantısını kesip tekrar girmeyi denedim oldu yani unutmamışım kullanıcı adını ve şifreyi doğrularmış.
admin admin dene.

Pc ve telefonun bağlanmasıyla modem arayüzünün alakasını anlayamadım.

Valla sona doğru sıkıntıyı anlayamadım ama modemi resetleyebilir orjinal şifrelerine döndürebilirsin

Pc ve telefonun bağlanmasıyla modem arayüzünün alakasını anlayamadım.
Hayır şifre ve internet adını değiştirmiştim, şifreyi unuttum da ben mi yanlış giriyorum diye PC ve telefonda bağlantı kesip tekrar girmeye çalıştım girdi yani yanlış girmiyorum demek istedim.

Hayır şifre ve internet adını değiştirmiştim, şifreyi unuttum da ben mi yanlış giriyorum diye PC ve telefonda bağlantı kesip tekrar girmeye çalıştım girdi yani yanlış girmiyorum demek istedim.
Modem arayüz şifresi ile wi-fi kullanıcı adı şifresi aynı şey değil ki

Ozaman sağlayıcınızı arayın.
Post automatically merged:

Her modem aynı değil.
Tp linkin benimde bir zaman kullandığım modeliydi ve hatırladığım kadarıyla k.adı şifrede sıfırlanıyordu resetleyince.Bi dene bence

Eğer şifre ve kullanıcı default ise buradan bulabilirsin bu bilgileri.
Modeminiz hangisi ise onun yanındaki bilgileri kullanın.

Default değil ise yapacak bir şey yok sanırım.

Geri