Yardım Modem Hızları Eşit Değil

Bieshala

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Arkadaşlar Merhaba, Tenda V12 AC1200 Modeme Sahibim Modemin Yanında Oturduğumda Wi-Fi 50Mb Çekiyor Fakat Arka Odaya Gittiğim'de 10Mb Hızlara Düşüyor Fakat Telefondan Wi-Fi İşaretine Baktığım'da Full Çektiğini Görüyorum. Sizce Bunun Sebebi Ne Olabilir?

Arkadaşlar Merhaba, Tenda V12 AC1200 Modeme Sahibim Modemin Yanında Oturduğumda Wi-Fi 50Mb Çekiyor Fakat Arka Odaya Gittiğim'de 10Mb Hızlara Düşüyor Fakat Telefondan Wi-Fi İşaretine Baktığım'da Full Çektiğini Görüyorum. Sizce Bunun Sebebi Ne Olabilir?
wifi sinyali 4-5 çizgi ile belitriliyor ancak telefonun için o sinyal güçlü olabilir ve 5 diş wifi göstermiş olabilir ancak alabildiği sinyal 10 mb hızındadır. Olabilir bir şey yani.

wifi sinyali 4-5 çizgi ile belitriliyor ancak telefonun için o sinyal güçlü olabilir ve 5 diş wifi göstermiş olabilir ancak alabildiği sinyal 10 mb hızındadır. Olabilir bir şey yani.
Peki Bir Şey Sormak İstiyorum, Altyapım 85Mb Ben TürkNetin 100Mb Paketini Kullanıyorum Fakat Alabildiğim Hız Maksimum 45Mb Neden Acaba?

Peki Bir Şey Sormak İstiyorum, Altyapım 85Mb Ben TürkNetin 100Mb Paketini Kullanıyorum Fakat Alabildiğim Hız Maksimum 45Mb Neden Acaba?
wifide böyle olması normal. Eğer kabloluda da o hızları alıyorsanız modeminizde sorun olabilir

wifide böyle olması normal. Eğer kabloluda da o hızları alıyorsanız modeminizde sorun olabilir
Müşteri Temsilcisi İle Görüştüm, Altyapınız 85 Destekliyor Ama Modeminize Ulaşan Hız 51Mb Dediler Ne Yapmam Gerekiyor?

hızını artırsınlar baktın maks 50 veriyor yine altyapıyla alakalı olabilir
bence türknetten çık 400 lira çok 50 mbps için

hızını artırsınlar baktın maks 50 veriyor yine altyapıyla alakalı olabilir
bence türknetten çık 400 lira çok 50 mbps için
Eve Gelen Kablo İle Alakalı Olabilir Falan Diyorlar. Hız Arttırımı Yapamıyorlar

Birçok nedeni olabilir; bölgende kapasite sorunu vardır mesela.
Modem değerlerini atarsanız.; hat zayıflamada sorun varsa kablo yenilemenin faydası olur.

Geri