modem oneri tavsiye

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,515
vdsl turknet kullancısıyım kafamda bir fiyat yok sağlam uzun ömürlü f/p modem önerilerinizi bekliyorum
evde sürekli anlamadığım bir şekilde modem bozuluyor ucuz da değiller zyxel , tplink asus kullandım keenetic veya tenda modemlere baktım sizede danışmak istedim iyi forumlar

Eviniz kaç metre kare, kaç kişi yaşıyorsunuz, oyun oynayan kişi sayısı vs. detaylandırın +bir de bütçe söylerseniz yardımcı olalım. Onun dışında bütçe? Keenetic Extra DSL

Eviniz kaç metre kare, kaç kişi yaşıyorsunuz, oyun oynayan kişi sayısı vs. detaylandırın +bir de bütçe söylerseniz yardımcı olalım. Onun dışında bütçe? Keenetic Extra DSL
80mt2
4 kişi
1 ben oyun oynuyorum
2 pc 1 leptop 5 mobil cihaz var belirli bir bütçem yok fp olsun çok uçuk fıyat olmasın yeterlı

Uçuk fiyat olmasın diyor 1k öneriyorsun?
1k ucuz bu arada turkiyedeyiz ac-51 bile 700 olmus neyden bahsediyorsun. Ayrica kendisi bile bu modemlere bakmis ve belirli bir fiyat aralığının olmadığını söylemiş lütfen okuma yazma öğrenip yorum yapalim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz bağlantı önemliyse TP-Link Archer VR300, değilse Keenetic Omni DSL öneririm.
@alpolojix hocam öneriyordu

https://www.incehesap.com/keenetic-...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
bu da olabilir
Bu arada omni dsl ile farklarindan biri 5ghz wifi destegiydi sanirim omni de güzel bir tercih olabilir.

1k ucuz bu arada turkiyedeyiz ac-51 bile 700 olmus neyden bahsediyorsun. Ayrica kendisi bile bu modemlere bakmis ve belirli bir fiyat aralığının olmadığını söylemiş lütfen okuma yazma öğrenip yorum yapalim.

Bu arada omni dsl ile farklarindan biri 5ghz wifi destegiydi sanirim omni de güzel bir tercih olabilir.
Model belirtmemiş, marka söylemiş. Ayrıca ne olursa olsun 1k şuan vdsl bir modem için pahalı

Geri